Olyan kérdésem lenne hogy utolsónak június 1.-en jött meg a havim. Átlag 5 napig tartott ez is mint a tobbi. Junius 27-28.-án rettenetesen fájt a petefészkem. Gondolom ekkor volt ovulációm.Azóta ugyan olyan tójásfehérjés,ragadós folyásom van és rengeteg mint akkor. Magyarul azóta nem változott. Mire utalhat? Lehetséges hogy ilyen későn legyen ovulaciom? Meg hogy ilyen hosszú legyen egy ciklus? Akárhogy is számolom ez mar másfél hónap lassan. Kezdjek el aggódni? Kérlek segítsetek ötletekkel hogy vajon mi lehet a gond. 18 éves lany. A kérdést mar feltettem de érdemleges választ nem kaptam ra ezert próbálkozok most masik kategóriában.
Párommal voltam együtt de védekeztünk.
Köszönöm!
2013. júl. 16. 20:14
1/6 anonim válasza:
Azért egy tesztet csinálj.
És menj dokihoz lehet h gyulladás, fertőzés.
2013. júl. 16. 20:25
2/6 anonim válasza:
Tesztet csináltál már? Nekem akkor fájt nagyon a petefészkemnél, amikor éppen beágyazódott (vagy csak éppen arra haladt, nem tudom, de az időpont nagyjából stimmelt).
Ha negatív a teszt, a folyás fertőzés miatt lehet.
2013. júl. 16. 21:16
3/6 A kérdező kommentje:
Beagyazodas nem lehetett mert június 1-2 utan nem is találkoztunk csak peteeresi nap utan. Akkor azon a kétnapon rettenetesen fajt es a harmadik napon találkoztam a barátommal amikor egyutt is voltam vele. Igy szerintem tuti hogy akkor lehetett peteeresem
2013. júl. 16. 21:24
4/6 anonim válasza:
Igen nagy az esélye, hogy terhes vagy. Már több mint 1 hónapja késik a mensid. Vagy menj orvoshoz, vagy vegyél tesztet. Szerintem mindenképp menj orvoshoz, mert ha nem is vagy terhes, akkor is van egészségügyi oka, hogy ennyit késik a mensid, ha meg terhes vagy, az már szerintem látszódni fog az ultrahangon.
2013. júl. 17. 07:42
5/6 A kérdező kommentje:
De 27-28-.an volt peteeresem. Akkor onnantól számítva meg ket het nrm? Vagyis valahogy most kellene megjonnie. De ilyen késői peteeres lehetséges? Erre valaszoljatok nekem
2013. júl. 17. 08:18
6/6 anonim válasza:
Igen lehet, majdnem így vagyok én is, de nem igazán hinném, hogy normális. Ha csak most volt ilyen, akkor szerintem ne foglalkozz vele, de ha gyakran így van akkor keress fel egy orvost. A másik, ha azt nézed, hogy 27-28 körül volt ovu, akkor is már meg kellett volna jönnie, szerintem legkésőbb kb 14-15-én, tehát már ehhez képest is késik. Teszt és orvos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!