Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba lehet, vagy más probléma?

Baba lehet, vagy más probléma?

Figyelt kérdés

Két hete hányingerem van... múlthét kedden jött meg ( két nappal előbb) de rövid ideig tartott. Nem pecsételő. Szurkál és fáj a hasam továbbra is és érzékenyebb a mellem és duzzadtabb( de nem vészesen) hányinger szagérzékenység megmaradt! A kislányomnál szintén előbb kezdődtek a tünetek de ott nem volt menzesz! Iszonyatos kajás vagyok folyton....

Fél éves a lányom korai lenne, de szeretnék neki tesót... Szóval nem lenne baj... De attól is félek más probléma is lehet.. nincs egyáltalán semmi folyásom( még annyi sem ami szokott... már bocsi ..)

Tudom, hogy vegyek tesztet.., de mielőtt költenék rá kíváncsi lennék a véleményekre...

2013. júl. 8. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet akár terhesség is,de az is lehet hogy csak pszichésen produkálod a tüneteket.Nekem is volt olyan terhességem,hogy még 2-szer megjött.Csinálj egy tesztet.Az a tuti.
2013. júl. 8. 22:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért nem értem, megjött.. jó nem volt egy nagy menzesz tény! De még korainak tartanám. Én várnék még minimum ősz végéig, ( anyagiak miatt a lányom 2 éves kora előtt kellene megszületnie a tesónak... Ez is k
2013. júl. 8. 23:34
 3/3 A kérdező kommentje:

... korai, de így lenne jó... mondjuk ha baba... természetesen örülnék neki...,

Kíváncsi lennék volt e vkinek ilyen, hogy megjött , de a tünetek nem múltak el és baba lett.?

2013. júl. 8. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!