Sasszemű lányok! Van második csík?
2013. júl. 15. 14:21
31/34 anonim válasza:
Szóval ti bárkivel bunkózhattok csak mert le vagytok pontozva??? Hát tényleg ennyi örömötök legyen az életben!.)
De akkor a kérdező is vakegér? Csak mert az elején ő is írta hogy a képen nem lát semmit!
32/34 anonim válasza:
:) Jajj ugyan már de mérges vagy.. :) Relax,nem kell ezt olyan véresen komolyan venni,ez csak egy fórum drágám :)
33/34 anonim válasza:
Az "Élőben mintha látszana..." neked azt jelenti, hogy nem lát rajta semmit? Mert ha igen, tényleg látogass meg egy szemészt. Egy pszichiáter sem ártana, ha ennyire könnyen felhúzod magad egy ilyenen. Vagy sürgősen kormoltasd ki magad.
Egyébként meg csak az a lényeg, hogy most már mindenki látja, és a kérdező boldog. Ennyi.
34/34 anonim válasza:
Én azt írtam hogy a képen nem lát semmit!
"A kérdező kommentje:
Hát én élőben látom, képen nem. Remélem, nem őrültem meg, csak szarul fényképez a mobilom."
Erről ennyit ki menjen orvoshoz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!