Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sasszemű lányok! Van második...

Sasszemű lányok! Van második csík?

Figyelt kérdés

Nem bírtam reggelig várni, 13 dpo. Élőben mintha látszana...

[link]

2013. júl. 15. 14:21
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

[link]

Írok ki új kérdést....

2013. júl. 16. 08:39
 22/34 anonim ***** válasza:
46%
jajj de jóóóó tudtam,hiába is lettem lepontozvaaaaa,jajj istenem,boldog babavárást! :))))
2013. júl. 16. 08:45
 23/34 anonim ***** válasza:
68%

18-as vagyok. én is mondtam hogy ott a 2.csík. hiába lettem lepontozva de attól még van szemem és látok!!!

csak aki irigy az írja a pozitívra is hogy negatív...szerintem....

gratulálok!!!!!

2 kisfiú anyuja

2013. júl. 16. 09:47
 24/34 anonim ***** válasza:
63%

Jujj, nagy gratula!

Én is le lettem pontozva, mert nem vagyok vaksi.

Ez már bizony szép pozitív, remélem visszanéznek a kételkedő vakegerek :)

15-ös voltam

2013. júl. 16. 09:51
 25/34 Szandy89 ***** válasza:

Gratulálok! :)

Az elsőn valószínű azért nem látszik normálisan mert nem első pisiből volt!! De ezen már egyértelmű!!!

Hatalmas gratula!

9 hós fiú anyuja!

2013. júl. 16. 10:22
 26/34 anonim ***** válasza:
1. vagyok, ezen már látom :) Gratula!
2013. júl. 16. 10:23
 27/34 A kérdező kommentje:
Köszi lányok :)
2013. júl. 16. 12:12
 28/34 anonim ***** válasza:
51%

Na azért álljon már meg a menet!!!

Azért mert az első képen a válaszolók nagy része nem látta a második csíkot,még nem vakegér meg vaksi! Hogy jöttök ti ahhoz hogy mocskolódjatok??? Ahhoz a képhez tényleg sasszem kell,és biztos van valakinek jobb dolga is mint félóráig azt nézni!

A kérdezőnek gratula!

2013. júl. 16. 12:25
 29/34 anonim ***** válasza:
61%

Kedves utolsó!

Ugyanannyi jogom van itt bárkit levakegerezni (mert az, ha tényleg nem látta az elsőn sem, és nekem speciel nem kellett hozzá fél óra, 3 mp alatt kiszúrtam), mint annak, aki 0%-ra pontozgat itt mindenkit, aki látta. Ennyit erről. Gondolkodj mielőtt felháborodsz!

2013. júl. 16. 15:40
 30/34 anonim ***** válasza:
Az utólsónak igaza van :)De hála istennek engem ez nem érdekel.Örülök annak ha valakinek sikerül,és mindenki azt kérdezget itt amit akar! :) Ezeknek a lepontozós emberkéknek lehet ennyi örömük van csak,nekkünk viszont ennyi bajunk legyen csak az életben,hogy a gyakorin lepontoznak minket! :DD Hát istenem ez van :DDD
2013. júl. 16. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!