Mennyi idő után mutatja ki a teszt a terhességet miután teszteltem?
Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy 10perc után mutat pozitivat mégse vagyok terhes?! Két teszt is azt mutatta és mégsincs baba...2013. júl. 15. 12:03
1/6 anonim válasza:
Rá van írva a tájékoztatóra! Én úgy tudom 5 perc talán a legtöbbnél, ez után már fals eredményt mutathat :) Bár szerintem ha valaki babás, másodpercek alatt ott villog a második csík is.
2/6 anonim válasza:
Szia. Én mikor terhes voltam, nekem rögtön megjelnet a 2 csík.
3/6 anonim válasza:
Rögtön, max 1 percen belül. 10 perc múlva már nincs értékelhető eredmény.
4/6 anonim válasza:
nekem végigszalad a vizelet majd fokozatosan jön elö a tesztcsik,3perc mulva kwll megnéznem a papir szerint és akkorra már ott virit a két vonal. aztan ahogy szarad halvanyodik de kb2ora mulva is latszik még. de olyan csak egyszer volt hogy 30perc utan latszodott olyan halvany volt,de nallam akkor is baba volt csak nagyon koran teszteltem.menzesz napjan mindig egyértelmü h +/-
5/6 anonim válasza:
Én amikor februárba csináltam egy tesztet 5 percen belül semmi nem jött, majd ránéztem negyed óra múlva és ott volt a halvány rózsaszín csík, én is félre dobtam, hogy ez már nem érvényes!
Hát érvényes volt! 23. hetet tapossuk a húgival!
6/6 anonim válasza:
Nekem az első babával,10 percen belül jött ki a második csík 2 nap késés után!A mostani terhességemnél azonnal,ahogy belemártottam és kivettem rá 15 mp-re pozitív volt 8 nap késés után!
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!