Tegnap kellett volna megjönnie, van olyan teszt, ami kimutatná most nem reggeli vizeletből a terhességet? Milyen érzékenységüt vegyek?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget!2013. júl. 9. 12:58
1/6 anonim válasza:
Egy normál teszt már kimutatja. Olyat vegyél, amiben egyből 2 teszt van, így ha ma negatív, akkor holnap vagy holnapután reggel meg tudod ismételni, úgy biztosabb eredményt kapsz.
2/6 anonim válasza:
Ha kapható, akkor 10-eset, de ezt még boltban nem láttam. Gyógyszertárban meg kétszer vettem tesztet, a csaj kb. bután nézett rám és fogalma nem volt, melyik -milyen érzékenységű, együtt néztük át, de csak 25-s volt nekik. Az X-epil 2db-t tartalmaz, dm-ben lehet kapni. A helyedben olyat vennék és az egyiket ellőném ma, ha már kíváncsi vagyok nagyon, a másik meg maradhatna reggeli elsőre.
3/6 anonim válasza:
Már kimutatja,igen. Csinálj tesztet! Drukkolok!!! Írd meg
4/6 anonim válasza:
Én mindenképpen reggeli elsőből csinálnék,akkor a legmagasabb a hcg szint.Reggelig csak kibírod még....mert ha kapsz ma du. egy nega eredményt,és nem jön meg,meg fog enni a fene(magamról tudom),viszont ha holnap reggel is nega,akkor valószínű nem baba.Drukkolok!
5/6 anonim válasza:
nekem ma kellett volna megjönnie,tegnap xepil délutáni halvány ma reggeli egyértelmü pozitiv, drukkolok
6/6 A kérdező kommentje:
ma nem jutottam el a DM-be, most neztem ciklus.hu, h mar 3 napja kesik, es nincs is "mindjar megjon" erzesem... nem terveztunk babat, holnap reggel tesztelek!
2013. júl. 9. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!