Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem van már egy 3,5 éves...

Nekem van már egy 3,5 éves lányom. De utánna volt 2 abortuszom. Most pedig szeretnék még egy babát, de nem akar összejönni. Mi lehet a baj? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Miért volt 2 abortuszod, ha (nem is olyan sokára) akatatok még egy babát? Ne haragudj, de nem értem.....

Az abortusz egyébként veszélyes "üzem", így az is lehet, hogy nem is lehet már baba, de ezt nyilván tudod, mert elmondták a következméyneket..

Én kivizsgáltatnám magam, ha már így "alakult"....

2009. okt. 19. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Akár milyen provléma is előfordulhat, akár az abortuszoktól függetlenül is, de akár annak a következményeként is!

Mindenképpen fordulj orvoshoz, vizsgáljanak ki és ki fog derülni mi a probléma! :)

2009. okt. 19. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
54%

Ha cinikus akarnék lenni azt írnám: Visszaüt a természet! Ha nem kellett mikor jött volna most miért szeretnél?

De nem akarok ítélkezni, ezért kivizsgálást javaslok. Legyen minden úgy ahogy szeretnéd!

2009. okt. 19. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!