Mi "történhet" velem, terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A parommal 7 honapja probalkozunk,eddig sikertelenul.Menstruacio elott KB.2 hettel a melleim nagyon szoktak fajni,megjon es elmulik a fajdalom.21.-re nem varom odaig kb.egy het,semilyen fajdalmat nem erzek.Lehet hogy most osszejott? :-) Valaki volt mar ilyen helyzetben?Koszi a valaszokat.2013. júl. 13. 19:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem ebből még nem lehet megtippelni, de én drukkolok nektek!! :)
2/7 anonim válasza:
Mindegyikünk más és mások a tünetek is. De nem akarlak hitegetni mert biztos az lesz ha nem jön meg és pozitív lesz a teszted. De én ma teszteltem pozit 3nap késés után és nincs semmi tünetem a szokásos mellfájdalom is elmaradt csak a folytonos mindjárt megjön érzés van és közbe hasszurka. Egyszóval amíg nem jön meg nem lehet sokat mondani bármi lehet,de szurkolok neked:)
3/7 A kérdező kommentje:
:-) Aranyossak vagytok,kedves masodik gratlalok :-) es megint a boges kerulget.
2013. júl. 13. 19:37
4/7 anonim válasza:
köszönöm :) ne szomorodj el :) nekünk is ez volt a 7. próbálkozós hónap tudom milyen rossz mindig csalódni nekem már párom is kétségbe volt esve , de amíg nem jön meg mindig van remény , lehet nálad pont az lesz tünet , hogy nincs semmi tüneted,de egyenlőre még tényleg korai mondani bármit is. Próbáld kicsit lekötni magad és hamar eltelik ez az egy hét:)
5/7 A kérdező kommentje:
:-) Igyekszem nem gorcsolni rajta.Senkinek sem beszelttem errol a 7 honaprol,igy is mindenki azzal nyaggat hogy mikor lesz mar baba.Sok-sok boldogsagot kivanok nektek :-)
2013. júl. 13. 20:29
6/7 anonim válasza:
Köszi szépen :) én is neked és kitartást :) drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!