Lombik után 5. nap délutáni teszt? Szerintetek sikerulhetett?
2013. júl. 11. 16:48
21/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Kicsit aggódom. Tegnap este csináltam egy tesztet este és nem erosodott a tegnapelottihez képest. Lehet azért mert este csináltam és már elotte sokat pisiltem? Ma pedig csináltam egy One step tesztet ami állitolag 10-es érzékenységu, de kételkedem benne mert a másik fajta is 10-es és szebben mutatatja. Péntek estétol volt nagyon pici barna maszatolás, ma már nincs semmi. De ez volt az elso terhességem beágyazodásánál is.A melleim nagyon fájnak és a hasam is húzódik olyan mintha eros izomlázam lenne, (pont ugyanugy ahogy az elsonel) remélem ezek jo jelek.Kedden megyek vérvételre, akkor megtudom mennyi a hcg. Remélem nincs gond.
2013. júl. 14. 08:38
22/35 A kérdező kommentje:
2013. júl. 14. 08:39
23/35 anonim válasza:
Próbálj meg pihenni, nem aggódni. Más márkájú teszt okozhat más erősségű tesztcsíkot. Reméljük minden rendben. Megy továbbra is a drukk!
24/35 A kérdező kommentje:
2013. júl. 15. 21:07
25/35 anonim válasza:
Jó lesz az! De próbálj meg egyforma teszteket használni, mert csak akkor látszik igazán, hogy mennyire erősödik!
26/35 anonim válasza:
Gratulálok! Már az elsőn is látszott, bár gúvasztani kellett a szemem! De a többi egészen gyönyörű! :-)))))))))))
27/35 anonim válasza:
Gratulálok! Az elsőn is látszott. Ha tesztelgetni akarsz, akkor tényleg egyformával csináld, mert így csak idegesíted magad. Várjuk az uh eredményét.:)
30/35 A kérdező kommentje:
Minden rendben, azota voltam uh-n és már látszik a baba :D
2013. júl. 23. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!