Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tdom, hogy sok ilyen kérdés...

Tdom, hogy sok ilyen kérdés van, de ezek a tünetek reményt kelthetnek?

Figyelt kérdés

4-5 napom van a nemvártig. Már két napja érzem a méhem, és állandóan pisingerem van. Ma éjjel is fel kellett kelnem, pedig soha nem szoktam. Gondoltam felfázásra, de nem fáj.

Tudom, hogy majd ha nem jön meg, akkor lesz esélyem!

De ti mire gondolnátok a helyemben?

Köszi, ha írtok! :-)

2013. júl. 11. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Én arra, hogy nagyon szeretnéd a babát és mindig ezen agyalsz és beképzeled a tüneteket. Persze ezt nem rosszindulatból írom, ilyen előfordul.

Én kétszer szültem, a méhem soha nem éreztem, főleg nem a menses előtt 1 héttel.

Én szombaton teszteltem pozitívat, de ekkor már 2 hete késett. A gyakori pisilés a menzesz elmaradása után 1 héttel jelentkezett, kisebb alhasi görcsök és reggelente hányingerem van, már 2 hete a mensi elmaradása után.

2013. júl. 11. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még korai bármilyen "tünetre". Nyugodj meg, és várj még egy kicsit :)
2013. júl. 11. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Megpróbálom kikapcsolni az agyam! :-)
2013. júl. 11. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!