Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik pozitívat teszteltek...

Akik pozitívat teszteltek éreztek valamit már ovuláció után pár nappal?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem is lehetett volna. Ovu után pár nappal a baba még egy pár sejtes kis csomó, és el se indult a méh felé, hogy begyazódjon és beinduljon a terheshormonok nagyüzemi termelése. Akkor meg mit érezne ugyan a leendő anyuka, és mitől?

2009. okt. 18. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia sajna én sem éreztem semmit.

Igaza van az előttem szolonak egy kis sejtcsomo aki vándorol még be sem ágyaodott semmi tünetet nem produkál...

De kivánom hogy összejöjjön neked is a baba!

Hidd el nem fogsz érezni semmit!

2009. okt. 18. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmit!

A mensi elmaradása után 1-2 héttel jöttek a tünetek.

2009. okt. 18. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én igenis éreztem tüneteket! Ovu után pár 3 nappal már néha megszédültem,mindenhez ketchup-ot ettem (na jó ez nem tipikus tünet)és ovu uután egy héttel már nagyon sok volt a folyásom ja meg sokat jártam pisilni.Ezért is gondoltam hogy mensi előőtt 4 nappal megpróbálok egy tesztet ami pozitív lett? úgyhogy lehetnek mensi előtt is tünetek!
2009. okt. 19. 08:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is éreztem.Lehet azért mert tudatosan készültem az anyaságra, de ovu után pár nappal már éreztem,hogy "megindult valami" a szervezetemben.Más lett a közérzetem, szurkált a petefészkem.Lehet ez a női megérzés, de nekem már bejött másodszor.Ja, igen én is már akkor többet jártam pisilni.Viszont a folyásom elmúlt.Teljesen kiszáradtam.

Drukkolok!!!

Szép napot!

2009. okt. 19. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!