8-án volt pém. Ma észre vettem, hogy az alsóneműmön barna folyás lett. Miért?
Itt a görbém:
De csak 22-re nem várom.29 naposak a ciklusaim.Fáradékonyság,és mell fájdalmaim vannak.Miért van ez a barna folyás?
Köszi a válaszokat.
szia, én az utolsó válaszoló vagyok... :-)
egyéb tüneteim: valamivel érzékenyebb cicik -de nem nagyon, és a mellbimbó körül ilyen mirigyek kezdek előjönni, és a derekam majd leszakad, és fáradékony vagyok nagyon.
Ez a második terhességgem, és terveztük is, de teljesen meglepett, hogy pozitiv a teszt, mert az előzőnél más dolgok voltak, és azt vártam! :-) az előzőnél a mellem a 4.hét után rögtön 2méretet nőtt és a 14.hétig hason nem bírtam aludni tőlük úgy fájtak. Még gyaloglás közben is a mozgástól :-S. Most ilyen nincs egyáltalán. A méret megmaradt, és csak kicsit érzékenyebb, mint általában szokott.
Remélem, hogy nálad is pozitív teszt lesz, sajnos erre nincs garancia, mert minden ember más és más, és minden terhesség is más és más, de szoritok neked a többiekkel együtt.
Boldog babavárást kivánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!