8-án volt pém. Ma észre vettem, hogy az alsóneműmön barna folyás lett. Miért?
Itt a görbém:
De csak 22-re nem várom.29 naposak a ciklusaim.Fáradékonyság,és mell fájdalmaim vannak.Miért van ez a barna folyás?
Köszi a válaszokat.
Köszi!
Hormon problémám szerencsére nincs,és fertőzésm,sem pedig gyulladásom,mert ezt vizsgálat is kimutatja.
Pé után vagyok 10 nappal--sajnos a ciklus.hu rossz helyre tette a pém napját.
Mensi előtt SOHA nem barnáztam!Még egy fél napot sem!
Beszéltem telcsin a nődokimmal,és ezt mondta:
7-10 napig tart a beágyazódás,a barna folyás normális.Ha korábban jönne a mensi,akkor görcsölést éreznék a hasamaljánál.Minden esetre fel kell keresnem őt,ha holnap--holnapután nem múlik.
Mivel én ma vagyok a 10-ik dpo-n,ezért a doki szerint beágyazódási tünet,amit még kísérhet kissebb vérfolt is.
Csak azt felejtettem el megkérdezni a dokitól,hogy ez mennyire biztos amit mondott...--amúgy 9éve a nődokim:)
Kedves válaszolók:járt így valaki közületek?
Tüneteim:Fájnak a melleim,most a fejem is elkezdett fájni--de ez lehet ettől az időjárástól is--,és barnázok.
A mensim mindíg reggel szokott megjönni,előtte soha nincs barnázásom.De csak 22-re nem várom.Remélem minden rendben lesz:)Amúgy fáradékony is vagyok,ami inkább délután jön rám,hogy aludnék--de lehet ez is időtől van..
szia, csak annyit, hogy nekem is ugyanez volt kb két hete, és pozi lett a tesztem!!!:-) Arra a napra mikor a mensit vártam már teljesen elmúlt. Mensi elmaradása után két nappal teszteltem, akkor már jól kivehető + volt.
drukkolok! Az első terhességemnél semmi barnázás nem volt, most meg igen.
Jaaaaj,kedves utolsó válaszoló!!!Olyan jó,hogy ezt válaszoltad!Akor reménykedhetem még ugye?
Esetleg meg kérdezhetem,hogy voltak egyéb tüneteid is?
Gratulálok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!