Hogy van ez a ciklusos dolog? Most akkor hány napja késik? és hány napos a ciklusom?
Figyelt kérdés
Május 15-19 ig meg volt, aztán június 9-13 ig és most még mindig semmi. nem értem hogy hogy számoljuk ki, hogy hány napos a ciklusom...segítenétek? ahogy én számoltam akkor már 4.-én megkellett volna jönnie...igaz?2013. júl. 10. 08:54
11/20 anonim válasza:
nekem ez inkább hibásnak tűnik. én azt mondanám, vegyél egy két darabos X-Epil tesztet, és reggel pisilj még egyet, hátha azon lesz valami.
az elsőn volt csík, ez biztos!
12/20 A kérdező kommentje:
a hasam alja eléggé görcsölget múlthét hétfő óta, aztán szombaton este együttlét után volt egy pici vérzésem, de annyira pici volt, hogy csak a papír lett olyan, azt hittem megjött ezért raktam fel egy tampont, reggel kivettem és épp hogy olyan volt, azóta viszont semmi, épp hogy egy kicsi folyás, meg néha rózsaszínes, de tényleg csak pici...
2013. júl. 10. 11:43
13/20 anonim válasza:
Remélem, nem a megtapadt embrió pottyan le a méhfaladról, azért volt a vérzés.
A nővéremnek számtalanszor felszívódott a kis magzagkája, és utána hetekkel később jött csak meg a mensije.
HOlnap reggel X-epillel tesztelj, az igazat mond!!!!
14/20 anonim válasza:
késéssel, vérzéssel, pozi teszttel viszont lehet a nődokihoz is elmennék sos
15/20 A kérdező kommentje:
holnap megyek hozzá, ha addig nem fog megjönni...
2013. júl. 10. 12:18
16/20 anonim válasza:
drukkolok nagyon a babához, azonnal írj doki után :)
17/20 A kérdező kommentje:
Mindenféle képpen írok, de már kezdek félni is :(
2013. júl. 10. 12:59
18/20 A kérdező kommentje:
Na voltam dokinál, csinált vízeletből terhességi tesztet és negatív lett, írt fel egy gyógyszert amitől elméletileg meg kell hogy jöjjön, és azt mondta ha egy hónap múlva semmi akkor menjek vissza.
2013. júl. 11. 13:11
20/20 A kérdező kommentje:
sajnálom én is, már nagyon eljátszottam a gondolattal mi lenne ha... de sajnos nem :(
2013. júl. 11. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!