Akik teszteltek már pozitívat, azoktól kérdezem: mennyi ideig tartott a hasfeszülés a nem várt idején? Csak 1 nap, vagy ez egy több napos dolog?
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 08:32
1/5 anonim válasza:
Nekem azóta is feszül, húzódik a hasam, bár nem minden nap minden órájában. Most vagyok 6 hetes.
2/5 anonim válasza:
Nekem több hétig feszült.
Van aki nem érez semmit!
Biztos nem egy napos dolog a hasfeszülés,inkább időközönkénti!
Hol van,hol nincs!
3/5 anonim válasza:
Nekem is hetekig feszült, húzódott az alhasam.
Most már a méhem két oldalán húzódnak a méhtartó szalagok.
17h km
4/5 anonim válasza:
Kb. a 8. hétig mindjárt megjön érzés volt, húzódással, némi fájdalommal, aztán ezt felváltotta a szurkálás és a húzódás és néha a mindjárt megjön érzés. 12 hetes vagyok
5/5 anonim válasza:
Nekem kb. a 10. hétig tartott, de utána is éreztem a méhem, csak akkor már nem a megjön érzés volt. Elkezdenenk nyúlni a szalagok, és azt is eléggé megérzi az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!