Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezhet, hogy ilyen korán...

Létezhet, hogy ilyen korán terhességi tüneteket érzek?

Figyelt kérdés
Június 17-én jött meg utoljára, 22-én együtt voltam a barátommal, de akkor még volt egy kis vérzés.. Kb 1 hete fájnak a melleim, a hasamban olyan érzés van, mintha izomláza lenne vagy nem tudom mihez hasonlitsam, néha feszül is..sokszor ég a gyomrom, hányingerem van, émelygek kicsit (monjuk az ritkán van), és sokat járok pisilni is..volt már valakinek ilyen? Köszi elöre is.
2013. júl. 9. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem számoltam el, akkor aktus után 17 nappal vagyunk ma. 1 hete voltál 10 nappal aktus után. Ha épp akkor volt ovud mensi végén, mint anno nekem is, és elcsíptétek, relative reális, ha érzékenyebb vagy, és teherbe estél, hogy érzel egy-két apróságot. Azért az izomláz fura, a gyomorégést és hányingert okozhatja hormonváltozás, a pisilési ingert is. Ezek azonban nem határozott jelek, lehetőségek. Megvárnám a hétvégét és tesztelnék egy 10-es teszttel a helyedben.
2013. júl. 9. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nálam kb. a ciklus 3. hetében jelentkezett kifinomult szaglás. De minden egyéb később jött. Simán mensi szerű fájdalmak voltak, ami még ugye lehetett volna mensi is. Most 11 hetesek vagyunk :) Ha nem jönne meg tesztelj. Tudom közhely... de addig nincs túl sok minden más lehetőségünk.
2013. júl. 9. 12:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Tehát nem kizárt? :)
2013. júl. 9. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!