Általában meddig próbálkoznak a stimulálással? Nekem kell szólni, hogy szeretnék inszemet, vagy ő fogja felajánlani a lehetőséget?
Figyelt kérdés
3 éve próbálkozunk, a dokimhoz fél éve járok. Fullra kivizsgált, lapar megvolt, pé-t stimulál. De ebben a hónapban is megjött.2009. okt. 17. 03:50
1/2 anonim válasza:
Nekem rögtön inszemet mondtak. Első körben kaptam glostyt és merionalt ...de nem lett megfelelő méretű tüszőm.
Most kaptam nagyobb dózist ugyanezekből és ma 8kor adok magamnak tüszőrepesztőt, hétfőn pedig inszem. Szóval, halad a dolog.
Én a helyedben rákérdeznék!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Én is ugyanezeket kaptam, és 1 db 16 mm-es tüszőm érett, de nem sikerült a baba. Ebben a ciklusban kell mennem megint, akkor majd megkérdezem, hogy esetleg nem lehetne-e. Mert anyagilag is baromi nehéz már...
Szorítok Neked! Majd megírod mi volt? Akár priviben is!
2009. okt. 17. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!