Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, aki babát...

Van köztetek olyan, aki babát akart, es elsőre sikerült?

Figyelt kérdés
Párommal nagyon szeretnénk, következő ovukor ráállunk a dologra, de kis félelem van bennem, hogy csalódás lesz.
2013. júl. 5. 19:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen, 2x is. :-) van ilyen :-)
2013. júl. 5. 19:19
 2/16 A kérdező kommentje:
Reméljuk mi nekünk is sikerül :) Nagyon vágyunk a babára.
2013. júl. 5. 19:21
 3/16 anonim ***** válasza:

kislányom és kisfiam is elsőre sikerült.

egészségesek vagyunk mindketten lehet ezért is,na meg eléggé termékeny is vagyok,nem görcsöltünk rá,menstruáció után 2-3 naponta voltunk együtt.,menszi előtt 2 nappal lett pozitív a tesztem mindkét gyerkőccel.

tudom könnyen dumálunk nekünk szerencsénk volt,

de én mondom nagyon fogamzóképes vagyok.

könnyen jöttek,de mégis indítással született mindkettő a 41 héten mert olyan jól elvoltak odabent ez is genetika nálam :)

egyébként én nem izgultam hogy sikerüljön,csak mikor már terhes lettem,azon hogy egészségesek legyenek mindketten.

3 éves,és 7 hónaposak :)

2013. júl. 5. 19:25
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekünk elsőre jött a baba, de aztán el is vetéltem vele. Második is elsőre jött amikor már próbálkozhattunk, ő úgy tűnik megmarad.
2013. júl. 5. 19:26
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is elsőre sikerült. Nálunk is genetika szerintem, mert a nővéremnek és anyukámnak is akkor sikerült(ünk), amikor akarták. Azért ne éld bele nagyon magad, mert ez elég ritka. Hőmérőztem, így tudtam, hogy mikor van ovu és 2 naponként voltunk együtt.
2013. júl. 5. 19:32
 6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, és gratula mindenkinek.
2013. júl. 5. 19:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Májusban eldöntöttük, baba lesz, júniusban ovukor együtt voltunk, július végén pozit teszteltem. :)
2013. júl. 5. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is elsőre sikerült a második baba. Abbahagytam a szoptatást, megjött, és nem védekeztünk. Egy menzeszem volt, többet nem jött meg. Magam sem gondoltam, hogy ilyen hamar összejön. Első babával félévet próbálkoztunk, sajnos Ő elment, de a fiammal, aki most 16 hónapos rögtön a vetélés után terhes maradtam. Hála Istennek egészséges. Sok sikert nektek! Ne görcsölj rá!
2013. júl. 5. 19:55
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Az biztos, hogy nem rággörcsölve fogunk neki látni, ugyanis a párom külföldön dolgozik,és most jön haza majd, így nagyon orulni fogunk egymásnak.
2013. júl. 5. 20:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Nálunk olyannyira elsőre összejött, hogy letettem a gyógyszert, megszakítással kezdtünk el védekezni és az első hónapban terhes lettem. Sajnos elment a babám, de nagyon remélem, hogy - kiindulva a saját példámból - a tesó is összejön hamar :)
2013. júl. 5. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!