Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon rosszkor voltunk együtt?

Nagyon rosszkor voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Vagy azért lehet esély babára ?

[link]

2013. júl. 5. 15:23
 1/8 A kérdező kommentje:
2013. júl. 5. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
szerinted ebből mi mit látunk? a nagy semmit
2013. júl. 5. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szexeljetek 2naponta, tuti besikerül. így felesleges időre csinéálni, peteérés bármikor lehet.
2013. júl. 5. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Együtt lenni sosem rossz, vagy ha igen,akkor az már régen rossz...
2013. júl. 5. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

kedves kérdező, mielőtt pontozgatsz, légyszi tanulj meg lindelni is.

köszi szépen

2013. júl. 5. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Már meg ne haragudj, de ha szeretitek egymást akkor olyan nincs, hogy "rosszkor együtt lenni". Akkor legyetek együtt amikor van kedvetek és jól esik, ne akkor amikor muszáj! Abból baj lehet! Mi 7 éve szeretnénk kisbabát, elején nekünk is volt olyan hogy 2 naponta "kell" együtt lenni. Majdnem szétmentünk emiatt. Amúgy meg szerintem el csíphettétek a jó napot! Drukkolok!
2013. júl. 5. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek, nem lehet rosszkor együtt lenni:) második linket meg tudtam nyitni, de nem ismerem ezt az ovu követőt, középidőben legyetek együtt sokat, ill. esetleg használj ovutesztet
2013. júl. 5. 15:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat nyelvtanilag nem pontosan tudok magyarul ,lehet rosszul fogalmaztam . Sajnos ,csak akkor tudtunk együtt lenni mert párom elutazott.
2013. júl. 5. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!