Lehetséges, hogy csak ezért nem estem még teherbe? Rosszkor voltunk együtt?
Figyelt kérdés
Több hónapban is csináltam ovu tesztet, középidőben. Sosem mutatott pozitívat. Tegnap a 18. ciklusnapomon még mindig fájt a petefészkem, gondoltam csinálok egyet és az pozitív lett. Lehet, hogy mindig ilyen késői ovum volt? Pedig a ciklusaim szabályosak. 28-29 naposak.2010. szept. 7. 11:21
1/19 Manka68 válasza:
Simán lehet, hogy ilyen későn volt, bár elvileg ovu UTÁN 14 nappal van mensi. :-(
2/19 anonim válasza:
Lehet, hogy Neked kicsit később van ovud, viszont így azt nem értem, hogy rosszkor voltatok együtt? Mért máskor nem csináljátok, csak ha középidőben vagy, és a feltételezett termékeny időszakodban? Lehet, hogy én értem félre, de a kérdésedből ez jön le. Szerintem egy egészséges pár,(értem ezt fizikailag is, és magára a kapcsolatra)igazán nem tud rosszkor együtt lenni, hisz ha rendszeresen van szex, nehéz kihagyni a termékeny napokat. (Persze kivételek vannak, pl. ha vmelyik fél sokat utazik a munkája miatt, és nem tudnak akármikor szeretkezni.) Mi lenne ha inkább akkor lennétek együtt amikor jól esik? Lehet hamarabb össze jönne baba.
3/19 anonim válasza:
Lehetséges hogy a 18.napon legyen ovud,de ha 28-29 napra jön meg akkor a luteális fázisod mindössze 10--11 napos ami nagyon rövid,és általában vagy nem tud beágyazódni a baba,vagy ha igen vetélés lesz a vége.Ezzel nem ijesztegetni akarlak,de szerintem kezd mérni a hőd,és azon látszódni fog...lehet az ovu teszt nem jó,van ilyen az se 100%
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem csak a termékeny napok környékén vagyunk együtt, de valahogy mindig úgy alakul, hogy a ciklus közepéig többször. Most valószínűleg nem 28-29 napos lesz a ciklusom, gondolom.
2010. szept. 7. 12:40
5/19 anonim válasza:
Igen,lehet hosszabb lesz.Ha a 30.-ik napon jön meg az már jó.Lehet picit rástresszeltél,és azért késett az ovu.Sok sikert!
6/19 anonim válasza:
Lehet, hogy ez most csak egyetlen alkalom volt, hogy ilyen későire sikerült, és hosszabb is lesz a ciklusod, de ha most sem, akkor érdemes lenne tényleg hőmérőznöd, hogy jobban lásd, hogy tényleg mikor van peteérésed. Mert ha mindig 18. nap felé van, és 28-29 napra jön meg,akkor
valóban rövid a luterális fázisod, és lehet az a baj, hogy nem tud megtapadni.
7/19 A kérdező kommentje:
Nem stresszelek semmin, már megvan az időpontunk a meddőségibe. Ha a luteális fázis rövid, az mivel kezelhető? A 11-16. nap között sosem volt pozitív az ovutesztem. Arra gyanakodtam, hogy nincs is peteérésem. A teszt szerint mégis van, csak sokkal később.
2010. szept. 7. 13:04
8/19 anonim válasza:
Tapasztalatom nincs benne, de úgy hallottam, hogy vannak teák, amik segítenek rendbetenni a ciklust. Pl. cickafark tea, ezt a cikélus első felében kell inni,női hormonhoz hasonló hormont tartalmaz, ösztrogén aktivitású, segíti a sárgatesthormon termelődését. A ciklus 2. felében meg palástfű tea. Dokinál voltál egyébként? Mert akkor ő ultrahanggal meg tudná nézni, hogy valóban van-e pé, és hogy mikor.
9/19 anonim válasza:
Gyógyszerekkel be lehet állítani a ciklust,és ha nincs peteérésed arra is van gyógyszer.Olyan nagy probléma nem lesz szerintem,csak kell egy kis rásegítés.Mióta próbálkoztok?
10/19 A kérdező kommentje:
14 hónap, jövőhét hétfőn megyünk a meddőségibe, első konzultációra. Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 7. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!