Lehetséges, hogy csak ezért nem estem még teherbe?
Rosszkor voltunk együtt?
Szia, nekem nem jöttek be az ovutesztek a testem jelzései és a hőmérőzés viszont igen, őszintén mondom soha életemben nem sikerült pozitív ovu tesztet produkálnom!!! Ekkor elegem lett, ciklus.hu-n elkezdtem vezetni az ébredési hőmérsékletemet, figyeltem az ovus fájdalmakat és a nyákot, tojásfehérjés nyákban sem bővelkedem..orvoshoz is mentem, minden hormon okés, uh-n nézett ott is minden rendben, de a hőmérsékleti görbémből tökéletesen látszik, hogy melyek a termékeny napjaim, azóta többször volt pozitív tesztem, igaz baba nem lett belőle, de ennek is kiderült az oka, férjem spermája baktériummal fertőzött, ezért nem marad meg a baba, de kezelték és elvileg most már rendben lesz:)
2010. szept. 9. 08:37
mármint a pozi tesztet a végén a terhestesztre értettem.
2010. szept. 9. 08:38
Nekem is 18-19-ik napon tortenik meg az ovulacio es a dokim szerint ez teljesen ok. A ciklusaim atlgosan 28 naposak, a nyalkahartyam is ok, sajnos a paromnal kisebb-nagyobb gondok vannak. De nagyon remeljuk, hogy hamarosan rendbe jon a helyzet. Szerintem nem kell aggodnod amiatt, hogy ennyire keson ovulalsz, egyebkent titotkban elmondom, hogy mi is "rosszkor csinaltuk" az elejen amig ra nem jottem hogy hogyan is mukodnek a dolgok valojaban :)
Es a meddosegiben mit csinaltok ez alkalommal?
2010. szept. 9. 10:25
Nekem általában olyan 14-15-ik napon volt a peteérésem, és abban a hónapban, amikor teherbeestem "elcsúszott" egy picit a ciklusom, a menzim is késett és a peteérés is olyan 21-ik napon volt, akkor volt pozitív a teszt. Úgyhogy, lehetséges, hogy tényleg később van most a peteérésed, a szervezetünk állandóan változik.
2010. szept. 9. 10:33
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most csak az első konzultációra kerül sor, még semmi vizsgálat. Kicsit reménykedek, hogy nem is kerül rájuk sor és most, hogy erre rájöttem sikerül. De nem túl rövid akkor a peteérés utáni idő a beágyazódáshoz, ha csak 28-29 napos a ciklusom?
09-09 10:25 -as vagyok.
Orvos szerint nem, ne aggodj. Tesztelj, merd a hodet es ne stresszelj, meglatod osszejon.
Mi lett a konzultacio eredmenye?
2010. szept. 19. 11:29
17/19 A kérdező kommentje:
Páromnak két spermavizsgálat, vérvétel. Nekem a 3. és a 22. napon kell mennem vérvételre és vizsgálatokra. Persze, most már negyedik napja késik, vagyis nem tudom, mert vagy 17-én vagy ma kellene, hogy megjöjjön. Tegnap teszteltem és negatív lett. Lehet korai volt, vagy nem elég érzékeny a teszt. Nem tudom, kész vagyok!
Szia!
Ha 7-én volt ovud, akkor rá 14 napra, 21-én kellene megjönnie a mensidnek. Vagyis még elvileg nem késik. Ha holnap sem jön meg, akkor holnapután érdemes tesztelned. Szorítok neked!
2010. szept. 20. 09:20
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi, már mindegy. Megjött. Holnapután meddőségi.
Kapcsolódó kérdések: