Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív?

Szerintetek ez pozitív?

Figyelt kérdés

Clear blue teszt, a csík rögtön ott volt. Et pozitívnak számít vagy nem? 10. DPO-n vagyok

url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2013. júl. 5. 11:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Tuti h poziv, csinalj egyet holnap v holnaputan reggeli pisibol, tuti eros lesz:) mikor volt pe-d?
2013. júl. 5. 12:11
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem a fehér kazettás a clearblue és azon látszik a két csik. És nem, 10 hetesen készültek a tesztjeim, csak ezek szerint nem látszódnak a ráírt dátumok. Ezek május 17-22 között készültek. :) Félreértések elkerülése miatt. :)
2013. júl. 5. 12:17
 13/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan, hogy hanyadik napon, mert gyógyszer után még nem teljesen állt be a ciklusom. De április 22-én volt meg utoljára... és onnan számítva a 26. napon már halvány csíkos volt. A clearblue a 27. nap reggelén már biztos két csíkos volt.

Az utolsó ciklusom 25 napos volt... szóval szerintem kb. pont a nemvárt körül mutatta őket. :)

2013. júl. 5. 12:20
 14/27 anonim ***** válasza:
De a lenyeg h az elso pozid, v halvany pozid mikor volt, mennyivel aktus, v pe utan? :)
2013. júl. 5. 12:20
 15/27 anonim ***** válasza:
Na egyszerre irtunk :D
2013. júl. 5. 12:21
 16/27 anonim ***** válasza:
Ciklustól számított 31. napon készült az utolsó tesztem (alul), ami már tutti két csíkos. Az aktustól számítva pedig 19. napon lett erős csíkos.
2013. júl. 5. 12:22
 17/27 anonim ***** válasza:
Es a 19 nap alatt nem is voltatok egyutt?
2013. júl. 5. 12:27
 18/27 anonim ***** válasza:
Csak 2-3-án. Igazából egy nyaralás-bor társaságában sikerült nem védekeznünk. Utána figyeltünk már rá... de a poronty akkor már úton volt. Ezért tudom ilyen biztosan csak . :D
2013. júl. 5. 12:29
 19/27 anonim ***** válasza:
De akkor halvanyan mar neked is latszott elotte is! :)
2013. júl. 5. 12:35
 20/27 anonim ***** válasza:
Így van. És én is kétségbe voltam esve, hogy húúú halvány csík az mi. De megnyugtattak, hogy az is csík. Ugye nem hittem nekik ezért csináltam ennyi tesztet, de folyamatosan erősödtek, szóval bele kellett törődnöm. :) Szerintem Te is tesztelje nyugodtan még és akkor tutti leszel a dolgodban. Egyébként nekem a legolcsóbb Lily tesz is kimutatta halványan, szóval ez nem árkategórián múlik sztem. :)
2013. júl. 5. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!