Pozitív vagy sem?
Figyelt kérdés
X-Epil teszt. a control csík szép...viszont a másik helyén csak egy paca van...akkor most mi történt?
Úgy használtam ahogy le van írva!De pacáról sehol sem esett szó...nem is volt vonal,hogy azt "szétfolyt"-nak mondhatnám!Élesebb képet sajnos nem sikerült!
Szerintetek?
2013. júl. 3. 07:07
1/16 anonim válasza:
Szerintem hibás. Lőjj mégegy tesztet:)
3/16 anonim válasza:
szerintem nega, csak sok volt a pisi :) ismételd meg!
4/16 Szandy89 válasza:
csinálj 1 másikat,szerintem hibás a teszt!
Mikorra nem várod?
5/16 anonim válasza:
Ahogy az előttem írok írják:)
Sosem értettem, miért mosódik el?!!
27+5
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Várom júni 13. körül.
Tudom,hogy korai,de nem bírtam magammal.Veszünk másik tesztet...remélem akkor kiderül az eredmény...
Esetleg. Ti melyik tesztről hallottatok már,hogy a lehető leghamarabb kimutatja (valósan),hogy van-e a baba?
2013. júl. 3. 12:24
7/16 anonim válasza:
Az még nagyon korai, ne haragudj, de ha 13-ára várod, az is lehet, hogy még peteérésed sem volt. Kár kidobni új tesztre a pénzt, még akkor is, ha nem bírsz magaddal.
8/16 Szandy89 válasza:
júni 13??????
Már július van!!!!
9/16 A kérdező kommentje:
Upsz...rosszul írtam,de júliusra gondoltam!Bocsi!
Marad a várakozás :S
2013. júl. 3. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!