Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ket hoanap fogamzasgatlo...

Ket hoanap fogamzasgatlo tabletta szedese utan mennyi az esely, hogy terhes leszek a kovetkezo honapban?

Figyelt kérdés
Tobb apro cisztam volt a petefeszkemben es ezert kellett szedjek fogamzasgatlot! Mar elmult es nem szedem tobbet,nagyon szeretnek mar babat. Szerintetek mennyi eselyem van,hogy terhes maradok?
2013. júl. 5. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Volt terheléses inzulin vérvételed? Ha PCOS vagy nem ez a gyógymód rá. Nekem 9 hónapig nem jött meg a fogamzásgátló után..... Akkor még inzulin rezisztenciám nem volt csak a policiszták. Ez nem nőgygyászati betegség hanem endokrinológiai ha eddig nőgyógyász kezelt (ök szoktak erre adni fogamzásggátlót ami tök fölösleges) akkor keress egy jó endokrinológust. Sajnos ez ennél összetettebb dolog mint policiszták a petefészkeben és a fogamzásgátló csak a látható tüneteket elnyomja, nem gyógyitja az eredeti problémát.
2013. júl. 5. 11:15
 2/9 A kérdező kommentje:
De miert menjek endokrinologushoz ha mar nincs cisztam? Nem ertem.
2013. júl. 5. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom segít e a válaszom. Én 7 évig szedtem 2 x 3 hónap kihagyással fogigátlót. 2 hónap múlva terhes lettem, pedig nem terveztük :D
2013. júl. 5. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Mert ha PCOS vagy akkor nagy az esély rá hogy inzulin rezisztencia okozzza, amint ujra beindulnak a hormonok ujra előjönnek a policiszták mivel nem megfelelő a peteérés. Nézz utána a PCOS-nak. Ez egy gyógyithatatlan de jól szonten tartható anyagcsere zavar, nem nőgyógyászati betegség hanem anyagcsere zavar. Késöbb cukorbegegség lesz belőle. A policisztás ovárium csak egy mellék tünete. Ez az egytelen igazán látható tünete az inzulin rezisztenciát nem érzi az ember.

[link]

2013. júl. 5. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
3-as a Te eseted teljsen más. Nkeem 9 hónapig nem jött meg gyógyszer után és azóta sem sikerült a baba sajnos (4 éve)
2013. júl. 5. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Valóban más... de én is azt hittem, hogy lesz egy kis zűrzavar 7 év szedés után. Aztán jött a meglepetés. Közben pedig tudom, hogy sokaknak meg tényleg nem sikerül. Mázlista vagyok azt hiszem (akár akartuk, akár nem). De azért mindenkinek kitartást kívánok, mert tutti érkezik a kis maszat, ha minden megfelelő neki. :)
2013. júl. 5. 12:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudtommal akinek pcos betegsege van az tulsulyos,nem?
2013. júl. 5. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül. Én 58kg-nál sosem voltam még több most vagyok 52 körül. Nem kötelező, enkem a legtöbb tünetem nincs meg ami sokakanak van de van 1-2 ami igen. sokan vagyunk vékony PCOS-ok. Söt sokaknak az a probléma hogy nem tud hizni és tovább fogy mint kéne... A legtöbbünknek nem súlyos az IR.

De sajnos vékonyaknál lassabb is a javulás. A kövér azonnal elkezd fogyni igy hirtelen sokat javul a hormon rendszer.

2013. júl. 5. 13:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Par honapja voltam endokrinologusnal,elkuldott tobb hormonvizsgalatra,egy Anti tpo nevu hormonom volt nagyobb mint kene,de nem sokkal,arra kaptam etrendkiegeszito tablettakat,de ennyi.
2013. júl. 5. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!