ha a párossal nincs semmi gond akkor semmi jelentősége hogy fekve maradsz-e. Legfeljebb akkor ha lasabbak a katonák mint kellene. Ha nem igy van akkor nem ezen fog mulni a siker és feljut aminek fel kell jutnia akkor is ha felugrasz rögtön és kifolyik. A spermiumokból akkor is jut fel nem kevs nyugi. Én ismerek olyat aki hüvely öblitst is csinált azonnal utána nehogy teherbe essen és mégis terhes lett.
2013. júl. 4. 22:56
2/12 anonim válasza:
Akkor most a kérdésre is válaszolva,m gondolom a kérdező tisztában van a dolgokkal,vmiért mégis az érdekelte,h mennyit tölt más az ágyban,aki úgy próbálkozik....15 percet.
2013. júl. 4. 23:20
3/12 anonim válasza:
Én kb 20 percet töltöttem utána az ágyban, feldobtam a lábam a falra, alápóckoltam a fenekem, és úgy néztem a tv-t, úgyhogy különösebb megpróbáltatást nem jelentett :)
Nem tudom, hogy volt-e köze hozzá, de az első hónapban összejött a kislányunk :)
2013. júl. 4. 23:29
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, lehet hülye kérdés volt, de első baba lesz, minden apróság nagy jelentőséggel bír.
2013. júl. 4. 23:39
5/12 anonim válasza:
Amikor összejött a fiam, akkor semennyit, mert csöngettek és rohantunk!
Egyébként ha nemrég óta próbálkoztok, akkor szerintem várj ezzel a lábfelemelős, fenék alá párnát rakós dologgal, mert nem éppen a legromantikusabb dolog egy jó kis összebújás után!
2013. júl. 5. 05:34
6/12 anonim válasza:
attól semmi bajod nem lesz, ha felteszed a lábad pár percre, de azt mondanám én is, azért ezt ne a férjed előtt :) legalább is én inkább akkor csináltam, amikor ő kiment a szobából, aztán összebújtunk még, amúgy se vagyunk azok a rohanunk zuhanyozni típusúak
2013. júl. 5. 07:17
7/12 anonim válasza:
tavaly 2 hónapom sikertelen volt ,15 percet voltak fent a lábaim,harmadik alkalommal 1 órát feküdtem alápolcolt csípővel,sikerült.Sajnos nem maradt meg.
Most első alkalommal nem kaptuk el a peteérést,lekéstük,de másodszorra ugyanígy 1 óra és sikeresek voltunk :)
Lehet,hogy soknak tűnik,de én nem siettem sehová aktus után:)
2013. júl. 5. 08:20
8/12 anonim válasza:
Én is kb 15 percig pakoltam fel a lábam . Az én párom nagyon édes volt, ő is felpakolta a lábait, hogy ne egyedül feküdjek úgy :-)
2013. júl. 5. 09:31
9/12 anonim válasza:
Én az összebújás után hasra fordultam és aludtam egy nagyot. Már 10 hetesek vagyunk. :)
2013. júl. 5. 11:52
10/12 anonim válasza:
Mikor nagyon sokáig maradtam fekve (volt, hogy egész éjszaka) akkor ovuteszttel sem jött össze. Mikor nem ovuteszteltem és nem maradtam fekve csak egy 5 perces összebújásra akkor összejött. Szóval ez nem a legfontosabb szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!