Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hycosy vizsgálat után még...

Hycosy vizsgálat után még aznap el tudok menni dolgozni, vagy vegyek ki szabadságot?

Figyelt kérdés
Az orvosom szerint 10 perc az egész, és utána simán dolgozhatok, de én több helyen olvastam fórumokban, hogy utána vérzés volt, fájt, stb.

2013. júl. 3. 17:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem tudsz menni.

Igaz nekem délután volt,de semmi komolyabb problémám nem volt utána..

Persze függ attól is,hogy mit dolgozol,de ha nem megerőltetőt,akkor tudsz menni utána

2013. júl. 3. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát a tíz perc az legalább fél óra, utána meg még kicsit feküdni kellett a rendelőben.

Én vettem ki szabadságot, mert du. 1-re kaptam időpontot, és a párom is, mert a doki azt mondta, hogy jobb ha elkísér valaki.

Vegyél be előtte görcsoldót, azt lehet, én nospát vettem be, így is volt kb. 3 pillanat, ami fájt.

És igen, véreztem utána, de nem volt vészes.

2013. júl. 3. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmivel nem fájt jobban, mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat.
2013. júl. 3. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam vizsgálaton. ISZONYATOSAN fájt. Előtte bevettem cataflam-ot, de még így is elsírtam magam vizsgálat közben. Kb. 3-4 percig tartott a szörnyű érzés, utána viszont nem volt semmi gond, simán tudtam menni dolgozni. Átjárható volt a petevezetékem.
2013. júl. 15. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom,hogy fájt:(Én kb.meg sem éreztem.

De örülök,hogy minden ok!

2013. júl. 15. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pont, hogy a vizsgálat közben nem éreztem szinte semmit, utána viszont 1 órát feküdtem még és 2 Cataflamot vettem be, hogy egyáltalán fel bírjak kelni, hányingerem is volt. Mensis görcseim voltak, pár óra múlva pedig borzasztóan fel voltam puffadva és feszített, csak ülni és feküdni tudtam, ha meg kellett mozdulni nagyon fájt.
2015. aug. 14. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, 2 nap múlva enyhült csak a fájdalom, azóta minden rendben. Ja, és nem jött össze abban a ciklusban a baba :( pedig nagyon reméltük.
2015. szept. 16. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, de szeretném erősíteni pozitív tapasztalattal. Egy db fájdalomcsillapítóval ebédidőben csináltattam meg, kórháztól 2 megállóra dolgozom. A legrosszabb része kb. 3 perc, a többi 25-30 csak kellemetlen. Gond nélkül visszamentem dolgozni, senki nem vett észre semmit, igaz, irodai munka.
2017. márc. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!