Ilyen hamar kinek voltak jelek?
Figyelt kérdés
14 nap telt el az együttlét után. A petefészkemnél szoktam nyomást, enyhe nyilalást érezni. Lányomnál is igy volt, de nála erősebben éreztem, és egyértelműen. Jövőhéten kellene megjönnie. Kezdek türelmetlenkedni :) Szerintetek utalhat ez is arra hogy tesó lesz ? Ma megittam egy 3in1 kávét, és hányingerem lett. De nem tudom hogy pontosan mitől vagy miért, csak hirtelen. Előtte minden jó volt, jol éreztem magam. Létezne hogy ilyen hamar jele lenne ?2013. júl. 1. 22:09
1/2 anonim válasza:
Nekem az első fiamnál már 2 hét után egyértelmű tüneteim voltak, pedig még sem a teszt sem az orvos nem látta:) Aztán persze kiderült, hogy jól éreztem.Kisebbik fiamnál olyan 6 hetes lehettem mikor feltűnt, most várom a harmadik legénykét, szintén 2 hetesen már éreztem a jeleket:) Sok sikert és türelem ;)
32 hetes km
2/2 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) Megkérdezhetem mik voltak azok a jelek 2 hetesen ?
2013. júl. 1. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!