Mire utalnak ezek a jelek (lent találod)? ( ha lehet hamar fogadnék válaszokat)
12/F vagyok,spermaömlésem még nem volt,140-141cm magas vagyok,33-34kg,a vesszőm:7.5cm,masztrubálok,a makkot álló helyzetben elég nehezen tudom láthatóvá tenni, lehúzni a bőrt róla, de lankadt, normál módban lazán feltudom húzni,letudom húzni a bőrt a makkról. Ezek utalnak valami rosszra?Vagy teljesen normálisan fejlődök?
Kérem normális, érthető emberek válaszoljanak!
Lehet van egy kisebb fitymaszűkületed. De az is lehet,hogy még változik, csak 12 vagy, gyerek vagy. A "spermaömlésed" ami amúgy magömlés, még odébb van, arra várj még pár évet. Addig meg ne erőltesd. Ne haragudj,de neked még nagyon nem a maszturbáláson kéne agyalni, hanem focizni a haverokkal, vagy bármi. Kicsi vagy még. Várj pár évet és ha nem múlik a panaszod, lehet orvoshoz fordulni.
21/L
Hali!
Addig ne aggódj, Pajti, amíg nincs miért!
Hogy ítéled meg? Túl sok fityma fedi a makkodat, ami miatt lega 2-3x neki kell állnod hátrahúzni azt, vagy e(zen elő)bőr vége összeszűkül?
Pisiléskor okoz ez problémát nálad?
Önkielégítéskor a fitymádat teljesen képtelen vagy hátrahúzni, és a bőr csak mozgatod rajta úgy, hogy a makkod nem látszik ki belőle, vagy azért időnként lega "kibújik" a végén?
Üdv: EE
16:25 :D
Kérdésre: Mivel még nőni fog, változik. Ne aggódj.
16:25
Bocs,de én már nem tartozom a degenerált generációhoz, ne általánosíts. Én 13 évesen apámmal fociztam és békát fogtam a vízaknában. Eszembe nem jutott volna,hogy bárkivel is dugjak. Azzal vártam 19 éves koromig.
Nem bántottál meg, de aranyos vagy..:D
Persze, nem baj. Csak nekem furcsa,mert nekem annyi idősen nem ezen járt az eszem.:) Csináld ha jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!