már teljesen kikészültem idegileg. Május 26.-án volt az utolsó menzeszem. Egy hetet késett, x epillel végig negatívat teszteltem. Aztán múlt hét hétfőn halvány pozi lett, és még aznap begörcsöltem, vérezni kezdtem. Szerdán voltam dokinál, akkor már nem volt olyan erős a vérzés és a görcsök se. Akkor látott petezsákot meg megvastagodott nyálkahártyát. Elvileg 4-5 hetes terhességnek felelt meg. Azt mondta, ne éljem bele magam, de azért szedjek vitamint, magnéziumot, és kinyomtatta a képet is a "babáról". Szombatig véreztem. Ma negatívat teszteltem. :( Holnap megyek vissza a dokihoz, de már annyit sírtam, szeretnék felkészülni lelkileg, semmi esély már arra, hogy még éljen a terhesség? Járt már valaki hasonló cipőben?
2013. júl. 1. 15:56
1/8 anonim válasza:
de, ,van rá esély. a hcg nem azonnal ürül ki, sokan még vetélés után is pozitívat tesztelnek egy ideig. ha nem volt több görcs, nem volt nagyobb vérzés, akkor lehet, h csak a teszt volt hibás. olyan bunkó az ilyen doki, aki ilyet mond, ezzel csak stresszel. én kedvesebbet, megnyugtatóbbat keresnék
2013. júl. 1. 16:14
2/8 A kérdező kommentje:
Két teszt volt a dobozban, mindkettő negatív :( :( :(
Köszönöm szépen, azért mindezek ellenére bennem még mindig él a remény, hátha...
2013. júl. 1. 16:22
3/8 anonim válasza:
én még emellett is azt mondom, hogy egy terhesség csak úgy, minden jel nélkül ritkán tűnik el. tuti, hogy volt baba? nem csak megvastagodott nyálkahártya? bár,ezt max.a doki tudná. holnapig még ne add fel
2013. júl. 1. 16:29
4/8 anonim válasza:
Ha negatív a teszt, akkor már kiürült a hcg.
Szerintem vetélés volt.
2013. júl. 1. 16:34
5/8 A kérdező kommentje:
Linkeltem a képet a petezsákról. Doki is azt mondta, hogy valószínűleg egy beindult vetélés lehet. Csak hát gondoltam, ha két nap erős vérzés és görcs mellett ott volt még a petezsák szerdán a méhemben... Tudom, tudom, áltathatom magam akármivel :( Azért köszönöm szépen mindenkinek!
2013. júl. 1. 16:37
6/8 anonim válasza:
Ha lenne terhesség, akkor lenne hcg is
2013. júl. 1. 17:25
7/8 A kérdező kommentje:
Hát valamikor kellett legyen hcg, ha lett két pozitív tesztem.. meg az orvos is látta a terhességet az uh-n. Annyit mondott, hogy ne éljem bele magam, mert valószínűleg egy beindult vetélés történik. De olyan tanácstalan vagyok a lányommal nem volt ilyen vele csak erős pozitív tesztem volt már 1 nap késés után is, nem véreztem, nem görcsöltem semmi. :(
2013. júl. 1. 17:35
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor az lesz a legjobb, ha tényleg felkészítem magam arra, amit holnap hallani fogok. Nem álltatom magam többet. Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!