Andi0113 kérdése:

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A menzeszem jún. 15-én jött meg és a párommal 29-én (szerintem akkor volt ovum)megszakítással szeretkeztünk. A ciklusom 30-35 napos szokott lenni. Nem töröltük le a péniszét és még folytattuk. Mikor tesztelhetek először? Azért lenne fontos, mert júl. 13-án összeházasodunk (2 héttel az aktus után)és olyan jó lenne egy ilyen jó hírt közölni vele. :) A válaszokat előre is köszönöm!

2013. júl. 1. 10:27
 1/5 Szandy89 ***** válasza:

Lehetsz! De ez majd kiderül!

Gratula az esküvőhöz! :)

2013. júl. 1. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én esküvő reggelén tesztelnék egyet, csak hogy tudjam, van-e jó hír, amit mesélhetnék neki, aztán ha mégsem, akkor sem keserednék el, még bármi lehet belőle. Vagy ha nem most, köv. alkalommal. Gratulálok nektek az esküvőhöz!
2013. júl. 1. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
MIÉRT megszakítással szexeltek, ha gyereket akartok???
2013. júl. 1. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért a megszakítással sem 1005 hogy terhes lehetsz,persze vannak akiknek elég egyetlen véletlen bekerült csepp sperma is de szerintem az ritka.Persze ettől függetlenül meg van rá az esély,de így egy alkalom szerintem kevés hozzá.Amikor meg kéne jönnie akkor érdemes tesztelni feltéve ha meg nem jön.
2013. júl. 1. 10:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

10:42 Már van egy kislányunk és a közeljövőben szeretnénk egy kistestvért is. Nem vagyunk rajta a babaprojekten, de ha úgy alakul akkor nagyon boldogok leszünk.

2013. júl. 1. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!