így lehetek terhes?

Figyelt kérdés

baratommal keszulunk a szexre:) 17 eves vagyok es o is:)

az ugy eleg biztonsagos ha gumit hasznalunk es nem elvez el bennem ? :) igy mennyi az eselye hogy baj legyen?:)

koszonom!

2013. jún. 29. 19:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
-.-"
2013. jún. 29. 20:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha gumit húz és elélvez a gumiba, az is elég biztonságos. Hisz erre találták ki.:)

Amúgy ha nem fog ki az ember éppen pont egy selejtes gumit és úgy használja azt, ahogyan kell, ahogy le van írva, akkor nem szokott kiszakadni.

Én évekig védekeztem óvszerrel régebben és soha egy gumi sem szakadt ki.

2013. jún. 29. 20:04
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
No én először úgy lettem terhes h kiszakadt a gumi és bennem élvezett el :) Szóval nagyon jól teszitek h gumit használtok és időben kiveszi! :) Okos gondolkodás csináljátok így és nem valószínű h baj lehet! :) AZért jó ilyen tiniket is olvasni h gondolkodik előre :)
2013. jún. 29. 20:06
 4/20 A kérdező kommentje:
utolso. eleg parazos vagyok sajnos:( nem szeretnek kockaztatni:( egyredzt ugy hallottam hogy amit mi hasznalnank(durex) nagyon sokszor kiszakad es ettol felek:(
2013. jún. 29. 20:07
 5/20 A kérdező kommentje:
jaj:) azert nem vagyok ilyen...csak nemszeretnek gyerektartast fizetni
2013. jún. 29. 20:08
 6/20 anonim ***** válasza:

hmm passz őszintén szólva ez velem 5 évvel ezelőtt volt így azóta nem használtunk gumit gyógyszert szedek :)

De ha ennyire parázós vagy akkor olvass utána pár óvszernek és úgy válasszatok! :) De ha időben kiveszi hidd el gumival nincs esély teherbeesésre :) És ha mégis ennyire bizonytalan vagy akár szedhetsz gyógyszert is. Akkor aztán tuti be vagy biztosítva :)

2013. jún. 29. 20:10
 7/20 anonim ***** válasza:
65%
Te fizetnel gyerektartast?Te lany vagy nem? es meg ezzel sem vagy tisztaban, v mi van?! nemvagom...
2013. jún. 29. 20:11
 8/20 anonim ***** válasza:
jaaaaaaaa h fiú vgy :D :D akkor a gyógyszert ne te szedd :D :D:D bocs nem volt egyértelmű :D
 9/20 anonim ***** válasza:
47%
Te 60-as neked még egy értelmes hozzászólásod nem nagyon volt :D
 10/20 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen ossze vagyok zavarodva!
2013. jún. 29. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!