A sima fogamzásgátló dupla adagban szedése eléri ugyanazt a hatást mint az esemény utáni?
Ne vegyel be 2 fogamzasgatlot.
Az esemeny utani egesz mas.
Ra is van irva a fog.gatlo hasznalati utasitasara, hogy ha valaki elfelejtette, akkor pl.mennyi idon belul potolhatja.
"olvasta valahol..."
És ez már rögtön valóssá is teszi?
Nem gondolod, hogy az se mindegy, hogy hol olvasta?
Valami agyatlan blogban vagy valamilyen fórumban, netalántán egy szakmailag (orvosi!) megbízható folyóiratban (=ami kizárt)???
Hallgass rá, ha annyi eszed van, mint egy tyúknak!
Csak aztán ne lepődj meg, ha mégis terhes leszel.
Az, hogy neki "hatott" NEM azért van, mert tényleg hat, hanem mert VÉDEKEZÉS NÉLKÜL sem esik teherbe mindenki egyből!
Tudod mit nem értek?
Ha voltatok az ügyeleten, akkor miért nem írattál esemény utáni tablettát ??
Teljesen más. Nekem 1 hónapja írta doki esemény utánit, és mondta, hogy több hormon van benne, mint egy egész doboz fogamzásgátlóban.
A fogamzásgátló, mint írták, a peteérést gátolja meg.
Az esemény utáni pedig arra van, hogy ha meg is termékenyült a pete, akkor ne tudjon beágyazódni. Teljesen más.
Az ismerős ennyi erővel a béka szájába is köphetett volna, és ha mégsem lesz terhes, akkor hirdetheti mindenkinek, hogy bejött?
Én 2 dolgot nem értek: az egyik, hogy miért nem keresel rá a neten, hogy működnek ezek a dolgok (ha már úgy szexeltek, hogy lövésetek sincs - még ha felnőttek is vagytok).
A másik az, hogy miért csodálkozol a "megalázáson", amikor kötöd az ebet a karóhoz. Megírták, hogy baromság, de te ahelyett, hogy elfogadnád, magyarázkodsz.
Ja, a 3. pedig az, hogy ha ketten vagytok, mi olyan nehéz az ügyeleten, apa otthon marad 2 órát a gyerekkel, anya elmegy az ügyeletre. Ennyi. Mindenki túléli, remélhetőleg a gyerkőc is.
Én azt nem értem h ha van normál fogamzásgátlótok amit szedsz mert ugye onnan van az ötlet h beveszed a kettőt mert van miből...akkor nem értem miért baj ha kiszakadt a gumi...de azt is írod h 6 éve nem szed akkor ? na mindegy nekem ez így magas nagyon :S
Ha meg nincs fogamzásgátlótok otthon inkább kiváltotok egy 3havi adagot vagy 1 havit 2 szem tablettáért? És azt is fel lehet irattatni.
Am nekem is volt egyszer ilyen ügyem. Felhívtam a házidokimat elmondtam mi a gondom felírta receptre és csak beugrottam érte. Semmi extra procedúra nem volt ezzel és nem is volt égő. Bárkivel megesik ilyen nem tudom miért számít ilyen nagy dolognak!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!