Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló után esemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló után esemény utáni tabletta kockázatos?

Figyelt kérdés
1,5 hete fejeztem be a fogamzásgátlót 3 hónap után. Nem éreztem magam jól tőle. Mostanra gondolom már semmi hatása, és elszakadt az óvszer. Nagyon nagy kockázat 72órásat bevenni? Azóta ugye nem volt normális ciklusom, csak a megvonásos vérzés, illetve a 21. tabletta beszedése után 11 nap múlt el. Ha a megvonásos vérzéstől számítom a ciklusomat, akkor a 7. napon vagyok.

2013. máj. 22. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kérdezd meg az orvost, nem??? O.o Úgy is el kell menni hozzá
2013. máj. 22. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Jaja, a 72 órásat csak receptre kapod, szóval irány az orvos és majd megmondja mi a helyzet. De amúgy nem vészes a tabi, nekem is kellett már, nem volt semmi mellékhatása, de azért javasolt, hogy félévente csak egyszer szedd be, tehát legközelebb már inkább legyetek résen és "ultra safe" gumit használjatok!
2013. máj. 22. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
De itt az ám a kérdés 2-es, hogy fogamzásgátlóra nem szabad esemény utánit bevenni ám.
2013. máj. 22. 23:35
 4/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ezért írtam, hogy mivel úgyis csak receprtre kaphat, mindenképpen irány a doki és ő majd megmondja! De ha beszedheti, akkor siessen, mert nem véletlenül 72 órás a tabi! Ha meg nem, az pech, de legalább időben elment orvoshoz.
2013. máj. 22. 23:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Felírta, nem látta akadályát. De nem is modnott róla semmit.
2013. máj. 23. 01:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne, hogy lelkiismeretes doki és nem írta volna fel, ha bármi problémát okozhatna! :) De ha bizonytalan vagy, szerintem hívd fel holnap és a biztonság kedvéért kérdezz rá alaposabban!
2013. máj. 23. 01:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Bevettem, mert nem akartam húzni az időt. Remélem nem lesz semmi baj. Mondjuk így fogalmam sincs, mikor jön majd meg, mert ugye az utolsó vérzésem csak megvonásos volt :(
2013. máj. 23. 11:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Ma nagyon nyúlós hüvelyváladék jött belőlem. Sárgás. Ez a tabletta hatása lehet?
2013. máj. 23. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Kóstold meg!Ha tabletta íze van,akkor tuti
2013. máj. 24. 23:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.
2013. máj. 24. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!