Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló után esemény utáni tabletta kockázatos?
Figyelt kérdés
1,5 hete fejeztem be a fogamzásgátlót 3 hónap után. Nem éreztem magam jól tőle. Mostanra gondolom már semmi hatása, és elszakadt az óvszer. Nagyon nagy kockázat 72órásat bevenni? Azóta ugye nem volt normális ciklusom, csak a megvonásos vérzés, illetve a 21. tabletta beszedése után 11 nap múlt el. Ha a megvonásos vérzéstől számítom a ciklusomat, akkor a 7. napon vagyok.2013. máj. 22. 23:19
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, kérdezd meg az orvost, nem??? O.o Úgy is el kell menni hozzá
2/10 anonim válasza:
Jaja, a 72 órásat csak receptre kapod, szóval irány az orvos és majd megmondja mi a helyzet. De amúgy nem vészes a tabi, nekem is kellett már, nem volt semmi mellékhatása, de azért javasolt, hogy félévente csak egyszer szedd be, tehát legközelebb már inkább legyetek résen és "ultra safe" gumit használjatok!
3/10 anonim válasza:
De itt az ám a kérdés 2-es, hogy fogamzásgátlóra nem szabad esemény utánit bevenni ám.
4/10 anonim válasza:
2-es vagyok. Ezért írtam, hogy mivel úgyis csak receprtre kaphat, mindenképpen irány a doki és ő majd megmondja! De ha beszedheti, akkor siessen, mert nem véletlenül 72 órás a tabi! Ha meg nem, az pech, de legalább időben elment orvoshoz.
5/10 A kérdező kommentje:
Felírta, nem látta akadályát. De nem is modnott róla semmit.
2013. máj. 23. 01:10
6/10 anonim válasza:
Bízzunk benne, hogy lelkiismeretes doki és nem írta volna fel, ha bármi problémát okozhatna! :) De ha bizonytalan vagy, szerintem hívd fel holnap és a biztonság kedvéért kérdezz rá alaposabban!
7/10 A kérdező kommentje:
Bevettem, mert nem akartam húzni az időt. Remélem nem lesz semmi baj. Mondjuk így fogalmam sincs, mikor jön majd meg, mert ugye az utolsó vérzésem csak megvonásos volt :(
2013. máj. 23. 11:18
8/10 A kérdező kommentje:
Ma nagyon nyúlós hüvelyváladék jött belőlem. Sárgás. Ez a tabletta hatása lehet?
2013. máj. 23. 19:22
9/10 anonim válasza:
Kóstold meg!Ha tabletta íze van,akkor tuti
10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.
2013. máj. 24. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!