Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Triodena, mi a véleményetek róla?

Triodena, mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Triodena fogamzásgátlót szedek. A párommal úgy döntöttünk,hogy szeretnénk még egy babát(már van egy 5 éves kisfiunk).Ha végig szedem a levelet(elvileg 9-én fog megjönni),utána már próbálkozhatunk? Kell szünetet tartani? Mindenképp kivizsgáltatom magam, a fiam születése elött elég vékony volt a méhnyálkahártyám. Tapasztalatokat szeretnék:)
2013. jún. 29. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezt szedem, és mi is tervezzük a tesót. Az orvosom azt mondta azért a 3 hónap szünetet tartsam meg, az a biztos :) Úgyhogy én is még egy levéllel beszedem 3 hónap pihenő és remélem jön a babuci :)

2013. jún. 29. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Ha nem vagyok indiszkrét,te melyik orvosnál szülnél?(ha pesti vagy) Mert én nézegetem a dokikat,jó lenne,ha az Uzsokiban szülhetnék...csak nem sok tapasztalatom van

2013. jún. 30. 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Én Telkiben szültem, de sajnos bezár a napokban...

Így teljesen tanácstalan vagyok majd, hogy hol és még azt sem tudom, hogy az orvosom, hol fog vállalni, ha vállal. De amíg nincs baba még nem nyomozok ez ügyben...

2013. jún. 30. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!