Van rá esély, vagy lecsúsztunk róla?
Figyelt kérdés
Ciklus.hu szerint (Menses után) peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt, sajnos a munka miatt most csak igy oldható meg a dolog. Van rá némi remény hogy "bele essek" a peteérési napba ?2013. jún. 24. 07:02
1/15 anonim válasza:
Ha peteeres elott 2 nappal voltatok egyutt akkor igenis van ra esely! Sot, egy plusz dolog, lanyra van nagyobb eselyetek :D (es ezt halal komolyan mondom!!!)
2/15 A kérdező kommentje:
Húúú ez aztán a biztató válasz :) Már van egy lányunk, kis fiút szeretnénk, de persze nem ez a legfontosabb, hanem hogy legyen :) Épp most olvastam ezt hogy peteérés előtt lányra lehet számitani. És ha pont peteérési napokon történik az együttlét ? Akkor is lány? Mert lányunkkal igy volt :)
2013. jún. 24. 07:19
3/15 anonim válasza:
Mi peteeres elott 2-3 nappal voltunk egyutt es kislanyt varunk. Nekem a doki mondta, hogy ilyen esetben a lany az eselyesebb, de persze attol meg lehet kisfiu, ez csak attol fugg, hogy mennyire kitartoak a kis "katonak" :) sok sok szerencset! Majd ird meg, hogy mi lett!
4/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) 7.-én kell megjönnie. Kicsit még messze van, de megirom majd.
2013. jún. 24. 07:58
5/15 A kérdező kommentje:
14 nap telt el az együttlét után. A petefészkemnél szoktam nyomást, enyhe nyilalást érezni. Lányomnál is igy volt, de nála erősebben éreztem, és egyértelműen. Jövőhéten kellene megjönnie. Kezdek türelmetlenkedni :) Szerintetek utalhat ez is arra hogy tesó lesz ?
2013. júl. 1. 09:16
6/15 A kérdező kommentje:
Megittam most egy 3in1 kávét, és hányingeren lett. Szerintetek létezne hogy ilyen hamar .....???
2013. júl. 1. 12:25
7/15 anonim válasza:
létezik mert én mielőtt megtudtam hogy terhes vagyok 2 hétig nem ittam kávét nem kívántam .. csodálkoztak is mert egy nap megittam mindig 4 et
8/15 anonim válasza:
7 es vagyok .. én 11 re nem várom és nekem is szurkáll a méhem.. meg volt 29 én egy csepp vérzésem is.. izgulok ma teszteltem de negativ ..
9/15 A kérdező kommentje:
Én 11.én tesztelek, ha nem jön meg addig.
2013. júl. 3. 08:06
10/15 anonim válasza:
Ha 7.ere nem varod akkor miert csak 11.en akarsz tesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!