Az Aviva tornát hogyan kell csinálni? Van valami vedeó róla a neten?
Nincs, el kell menni egy alkalommal egy kb. 4 órás "tanfolyamra", ahol megmutatják, hogy hogyan kell helyesen végezni a gyakorlatokat, és még sok hasznos tanácsot adnak (illetve ad Tóth Lívia, az oktató). Szerintem megéri rá egyszer beruházni, és egy délelőttöt rááldozni, én kb. 3-4 éve voltam, úgyhogy nem tudom, most hogy megy.
Ott meg lehetett venni (nem volt drága) a füzetkét amiben le vannak írva és rajzolva a gyakorlatok, és egy CD-t a zenével, amin pont annyi ideig tartanak a számok, amíg az egyes gyakorlatokat csinálni kell.
Mindenképpen érdemes elmenni, mert nagyon fontos, hogy jól csináld magát a gyakorlatot, és ott felhívják a figyelmedet, hogy melyiknél mire kell ügyelni.
Nem írtad, hol laksz, de ezen az oldalon megtalálod az összes oktatót, és hogy ők hol vállalnak oktatást:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!