Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az Aviva tornát hogyan kell...

Az Aviva tornát hogyan kell csinálni? Van valami vedeó róla a neten?

Figyelt kérdés

2013. máj. 17. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Nincs, el kell menni egy alkalommal egy kb. 4 órás "tanfolyamra", ahol megmutatják, hogy hogyan kell helyesen végezni a gyakorlatokat, és még sok hasznos tanácsot adnak (illetve ad Tóth Lívia, az oktató). Szerintem megéri rá egyszer beruházni, és egy délelőttöt rááldozni, én kb. 3-4 éve voltam, úgyhogy nem tudom, most hogy megy.

Ott meg lehetett venni (nem volt drága) a füzetkét amiben le vannak írva és rajzolva a gyakorlatok, és egy CD-t a zenével, amin pont annyi ideig tartanak a számok, amíg az egyes gyakorlatokat csinálni kell.

Mindenképpen érdemes elmenni, mert nagyon fontos, hogy jól csináld magát a gyakorlatot, és ott felhívják a figyelmedet, hogy melyiknél mire kell ügyelni.

2013. máj. 17. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, nem adták ki videón, nehogy fiatalok elkezdjék összezavarni vele a ciklusukat, mert hogy megtévesztő a "torna" elnevezés. Tanfolyamon és könyvből lehet tanulni. A könyv nekem is megvan, tanfolyamon nem voltam. Mielőtt kipróbálhattam volna, sikerült a baba.
2013. máj. 18. 09:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem felénk nincs ilyen tanfolyam,így megnézem könyvesboltban,hátha megvan valahol!
2013. máj. 18. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem találod boltban (elég régi könyv), nekem meg van pdf-ben :) átküldöm szívesen! :)
2013. máj. 18. 15:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Megköszönném,ha elküldenéd,leírom az emailemet privátban! Köszönöm!
2013. máj. 18. 15:57
 6/10 anonim válasza:
Szerintem mindenképp próbálj meg egy oktatásra elmenni. A könyvben pár gyakorlat ismétlésszámát átírtuk, és az oktató elmondja, melyik gyakorlatból mennyit csinálj, illetve melyiket ne. Mi zenét is kaptunk, és személyes tanácsokat az egyéni problémákra.
2013. máj. 28. 13:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,ha lesz felénk ilyen oktatás,megyek!
2013. máj. 28. 15:01
 8/10 anonim válasza:

Nem írtad, hol laksz, de ezen az oldalon megtalálod az összes oktatót, és hogy ők hol vállalnak oktatást:

[link]

2013. máj. 28. 15:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,kedves vagy,Nagykanizsai vagyok,ahogy látom kaposvár vagy Z.egerszeg lesz a nyerő!
2013. máj. 28. 16:46
 10/10 anonim válasza:
Kedves valaszado, megkerlek szepen kuld at nekem is az aviva gyakorlatos pdf-edet, koszonom VEV
2015. jan. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!