Milyen gyakran kell csinálni az aviva gyakorlatokat? Lehet minden nap? Babát szertnénk! Nagyon!
Heti kétszer az egyszerűből a nem meghozóakat, tehát az 5., 9. nem kell - ciklus 3. napjától a közepéig. Vagy/és attól függően bírod-e, gyors sikert szeretnél-e az ovulációsakat a ciklus közepétől normál ciklus esetén kb. 20. napig.
Én naponta végeztem szakember nélkül könyv segítségével. Azóta olvastam csak, hogy heti kettő az ajánlott és van, aki könyvből nem tudja megtanulni.
Szerencsém volt. Első ciklusban terhes maradtam.
Sok sikert Neked is!
Nagyon aranyosak vagytok,köszi a válaszokat!A második válaszolónak:Én a ciklus 8 napjától kezdtem(akkor vettem meg a könyveket)minden nap csináltam,kivéve tegnap.Ma ha minden igaz,akkor pé-m van(este tesztelek).A bal oldalon lent húzódást,izomláz szerű fájást érzek.Akkor is csináljam ma a gyakorlatokat?És az ovus gyakorlatokat is minden nap csináljam majd?
És GRATULÁLOK a babához a pocakodban!Jó egészséget és boldog babavárást kívánok!!!!
Szia!
Azt mondják, heti kettőször elég.
Normál 28-30 napos ciklus esetén az ovusakat a 20. napig elegendő végezni, aztán pihenés és türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!