Pazsjmirigy szakértők szerintetek ezek az eredmények jók a babaprojekthez? Tegnap előtt készült eredmények.
Figyelt kérdés
TSH :0,91
freeT4 :17,20
c-peptid :769,000
AST : 0,28
ALT: 0,23
Prolaktin :294,80
Progesteron :2,38
ANTI TG :10,00
2013. jún. 28. 18:54
1/3 anonim válasza:
A TSH az jó. Nekem is pajzsmirígy alulműködésem van.
2/3 A kérdező kommentje:
Én már teljesen el vagyok keseredve, múlt év novemberében hagytam abba a fogamzásgátlót, de teljesen hazavágta a szervezetem. Azóta nem menstruálok csak itt ott Duphaston hatására :( doki azt mondja így is teherbe eshetek de úgy érzem ezt csak nyugtatásnak szánja :( Párommal minden oké de velem :( már nem tudom mit tegyek cickafarkfű teázom és palástfű teázok de ahogy észreveszem ez sem segít :(
2013. jún. 28. 19:13
3/3 anonim válasza:
Stimulalas clostival? Az egy peteerest es tuszorepedest kivalto gyogyszer, akkor kell elkezdeni, amikor megjott (az nem baj, ha duphaston hatasara), es akkor teszi a dolgat. Ezt az orvos ultrahanggal kiseri es latja, h melyik nap fog bekovetkezni a tuszorepi es akkor kell szorgoskodni... Szoval ezt meg lehetne sztem probalni. De ezt biztos a doki is tudja...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!