Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jónás naptár. A Jónás nap...

Jónás naptár. A Jónás nap előtti 3 napra kell időzíteni az együttléteket. Minden nap? Vagy hogy van ez pontosan?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát ha valaki tudja, légyszi írja meg mert ez engem is nagyon érdekelne:-)

Nekem van hogy 4 napnak az utolsóján van az erősebb vonal. Még csak most hallottam erről a Jónás naptárról így júliusban készülnénk rá eszerint :-D

2013. jún. 29. 23:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Mi is most próbáljuk először. Ha ezzel sikerül írjál ám! :) Nekem majd csak júl.18-21.ig vannak a napok, úgyhogy még arréb van. De ha valaki tudja ossza meg velünk, hogyan lehet sikeres. Az biztos, hogy hinni kell benne. :)
2013. jún. 30. 08:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor nagyjából egy időbe esünk, mert nekem is július 21től 25ig írja, legerősebb napnak meg 24-25 között fél úton és kis fiút ír a páromnak nekem meg kérdőjel az astro.com szerint, ellenben augusztusra mindkettőnknek 22-23.-ára (legvastagabb piros) kislányt ír, így motoszkál bennem a gondolat hogy a júliusi aktív napokat kihagynám, mert már van egy kisfiúnk és szeretnék mellé egy kislányt is. És neked mennyire bizarr az időpont és milyen nemű babát ír júliusra? - a bizarrságot úgy értem hogy nagyjából középidőre esik, vagy a számítható ciklustól eltérő? Nálam a vérzés előtt utolsó napokat jelöli meg... viszont utólag visszakerestem a kisfiamra és arra a hónapra mind a kettőnknek szintén ugyanazokat a napokat jelölte fiúra és akkor sem a ciklus 14-15 napja körül hanem jóval utánra, igaz akkor nem foglalkoztunk ilyenekkel hogy kiszámoljuk a dolgokat:-D
2013. jún. 30. 09:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, csak most nézem hogy még sem egy időbe, hisz a ti akciós napjaitok (júli 18-21) pont elénk esnek:-D szóval feltétlenül írjál ám, ha összejöttek a dolgok :-)

Egyébként te is az astro.com-ról nézted?

2013. jún. 30. 09:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak egy kicsit vagy arrébb. :) Amikor nekem vége,neked akkor kezdődik. Nem annyira extrém, bár megnéztem, eddig azokon a napokon nem voltunk együtt. Lehet, hogy azért nem sikerül. :D Bár ez még csak a 4. hónap lesz. De érdekes, mert most, hogy írtad én is megnéztem a páromét is (igen, astro.com) és neki is akkor van, mint neked, júl.21től-24ig. Ebből a 21. az közös,úgyhogy akkor aztán..... :) Nem annyira extrém, nekem is a menzesz előtt néhány nappal. Elvileg júl.24. körül kéne megjönnie. Ja, és ami vicces .... a férjemnek fiút mutat, nekem lányt!!! Aug.ban nekem fiút, neki lányt.Akkor most???? :) Nekünk mindegy, mert van egy kisfiunk (3éves) meg van egy kislányunk is, ő 17 hónapos. 3 hónapja középidőben voltunk együtt többször, de eddig semmi. Most megpróbáljuk ekkor, akkor is, hátha....... :) Te is írj, ha sikerült!
2013. jún. 30. 13:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is most találtam rá a Jónás módszerre, mi majd ezután fogunk próbálkozni.

Jó hogy írtátok, én is megnézem majd a páromét is!

Nekem a csúcs napot ebben a hónapban pont arra a napra tette mikor megjött a mensim, július 9., ráadásul 34. napra, pedig már kezdtem reménykedni, mert az előző hónapokban 27-28 napra jött meg.

Sok sikert nektek!

Nekünk még csak első baba lesz, mindegy a neme, és mi elvileg csak októbertől próbálkozunk, de én már most olyan izgatott vagyok :)

Meg is rendeltem a Librin keresztül a Jónás módszerről szóló könyvet, hátha attól is okosabb leszek :)

Na majd írjatok hogy sikerült!

Hajrá!

2013. júl. 9. 21:26
 7/11 anonim ***** válasza:

6 vagyok újra.

Na megnéztem a párom Jónás naptárát is, és az ő ideális napjai 5 nappal vannak előrébb mint az enyémek. Tehát neki pont mikor a legerősebben esélyes napja van, az után jön nekem az első piros csíkos napom. És mivel a ciklusok egyenletesek, így soha nem fog egyszerre esni. Szerintetek ilyenkor melyik napok lesznek majd esélyesebbek? Az ő piros napjai vagy az enyémek?

2013. júl. 9. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező sikerrel jártatok?
2013. aug. 23. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:

1,2,3, válaszoló voltam, akinek július 24.-e körül volt esedékes a Jónás napja és júli 26.-ára nem vártam a mensest. Gondoltam írok nektek is hogy velünk mi újság. Jónás bevált útban a kis tesó. Minden bizonnyal 24.-én fogant mert csak augusztus 2.-án teszteltem pozitívat, előtte 26.-ától fogva 2 naponta teszteltem végig negatívat nem szoktam ennyi tesztet ellőni de annyira éreztem hogy baba van a dologban:-)

A dokihoz rá 1 hétre azaz 2 hetes menses késéssel mentem akkor még nem volt szívhang csak petezsák így visszrendelt rá 2 hétre, most péntekre már ott volt a 8mm embrió és a szívhang, megerősítette hogy nagy valószínűséggel ciklus végén fogant így ciklus szerint 9 hetes, de uh leletek alapján meg csak 7 hetes terhes vagyok és utóbbit kell majd nálam figyelembe venni. Szóval Jónás naptárra fel, mindenkinek csak ajánlani tudom, mi jónás napom előtt 3 ill. 1. nappal is együtt voltunk...

2013. aug. 26. 12:31
 10/11 anonim ***** válasza:
én leírtam a tapasztaltakat, kedves kérdező veletek mi újság?
2013. aug. 26. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!