Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetesen nem találják, lehet...

Imike0719 kérdése:

6 hetesen nem találják, lehet hogy méhenkívüli vagy felszívódott?

Figyelt kérdés
Az utolsó mensz első napjától számítva ma vagyok 6 hetes terhes, biztos nem később fogant mert a közepén voltunk együtt, /csak/ 17én vagyis vagyis a 32. napomon be kellett mennem az ügyeletre mert barnáztam és megíjedtem akkor a doki se hasin se hüvelyin nem látott terhességet a teszt ott a kórházba is meg előtte itthon is pozítiv lett így írt fel utrogestant ma kellett visszamennem (6hetes) és a doki megint nézett hasi is meg hüvelyin is nem találta lelet:13-14mm-es endometrium, az uterus cav. -ban egy ellapult 12x3 mm-es folyadék tartalmú terült. Grav ezen a készüléken nem látható ennyi megint elküldött pisi tesztre megint pozitiv, menjek vissza egy hét múlva. :( másnak 6 hetesen már van szívhang is. :(ez aggaszt ha méhen kívüli lenne megjött volna? Ja a barnázásom csak akkor egyszer volt, el is múlt. Nem is görcsölök, nem vagyok rosszul, semmi attól félek hogy felszívódott vagy méhenkívüli. :( a fiammal is veszélyeztett voltam mert vele meg 6 hetesen véreztem meg volt 3éve egy korai időben felszívódott terhességem. :(

2013. jún. 28. 17:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kezdesz el mensizni ha elment a baba, nagyon sokszor műtéttel kell befejezni mert nem löki ki a szervezet. Elkezd általában meszesedni, hogy ne fertőzzön téged meg, de azt is el kell távolítani műtéttel. Ha egy baba vissza fejlődik, leáll a szíve, megáll a fejlődésben attól még nem biztos, hogy vérezni kezdesz. Barátnőmnek 7 hetesen még egy teljesen egészséges magzatja volt, 12 hetes uh viszont egy halott magzatja volt ami 8 hetesen megállt a fejlődésben, semmi tünete nem volt, derült égből villám csapásként érte, hogy már 4 hete nincs szívhangja a picinek. Unokatestvérem magzatjának 8 hetesen még semmi baja nem volt, 12 hetes uh- már csak 2mm valami kis bogyó volt belőle.
2013. jún. 28. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem 9 !! hetesen nem találták. Befektettek a kórházba, volt vv, a hcg emelkedett, de nem görcsöltem és nem is találták a babát. Végül méhen kívülinek mondták 4 nap bentfekvés után. Másnap reggel volt még egy uh a műtét előtt és ott volt az én kis rejtőzködő maszatkám.....ennek már 5 éve.
2013. jún. 29. 14:50
 13/15 A kérdező kommentje:
de jó most ebbe kapaszkodhatok legalább :)
2013. jún. 29. 16:25
 14/15 A kérdező kommentje:

sziasztok tegnap előtt sajnos elkezdtem vérezgetni ,bementünk és azt mondta a doki hogy sajnos ebből nemsokára egy rendes menstruáció lesz:(el volt vékonyodva a nyh....:(

egész éjjel sírtam jó lenne egy kis erő...:(

2013. júl. 1. 07:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Van már egy csoda szép fiad, sokaknak még egy sem adatik meg. Persze attól, hogy másnak rosszabb neked nem lesz jobb. Viszont a remény ott van, hogy már egyszer sikerült, akkor még egyszer sikerülni fog. Amikor az ember elvan keseredve akkor abba kell kapaszkodnia amije van, és nem azt siratni ami nincsen. Nézz körbe az életedben és ráfogsz jönni, hogy bár ez most egy rossz időszak, de ennek is vége lesz egyszer, és bár rettenetesen érzed magad, de még is van mibe kapaszkodni. Van szerető férjed, vagy egy csodálatos gyermeked, van családod, van mit enned, van lehetőséged álmodozni a jövőről, és van reményed a szebb jövőre.
2013. júl. 1. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!