Imike0719 kérdése:
6 hetesen nem találják, lehet hogy méhenkívüli vagy felszívódott?
Figyelt kérdés
Az utolsó mensz első napjától számítva ma vagyok 6 hetes terhes, biztos nem később fogant mert a közepén voltunk együtt, /csak/ 17én vagyis vagyis a 32. napomon be kellett mennem az ügyeletre mert barnáztam és megíjedtem akkor a doki se hasin se hüvelyin nem látott terhességet a teszt ott a kórházba is meg előtte itthon is pozítiv lett így írt fel utrogestant ma kellett visszamennem (6hetes) és a doki megint nézett hasi is meg hüvelyin is nem találta lelet:13-14mm-es endometrium, az uterus cav. -ban egy ellapult 12x3 mm-es folyadék tartalmú terült. Grav ezen a készüléken nem látható ennyi megint elküldött pisi tesztre megint pozitiv, menjek vissza egy hét múlva. :( másnak 6 hetesen már van szívhang is. :(ez aggaszt ha méhen kívüli lenne megjött volna? Ja a barnázásom csak akkor egyszer volt, el is múlt. Nem is görcsölök, nem vagyok rosszul, semmi attól félek hogy felszívódott vagy méhenkívüli. :( a fiammal is veszélyeztett voltam mert vele meg 6 hetesen véreztem meg volt 3éve egy korai időben felszívódott terhességem. :(2013. jún. 28. 17:31
1/15 anonim válasza:
Nekem a mehen kivulinel barnazas volt, de semmi gorcs. Tesztjeim pozitivak lettek, s az uh- azonnal lattak, hogy a bal petevezetemben van.
2/15 anonim válasza:
Biztos nem méhen kívüli, mert azt észrevették volna.
Ha egyébként nincs meg, akkor igen, felszívódhatott. De a pozitív teszt utalhat másra is, és egy nagyon alapos kivizsgálást igényel. (Ha mégsem terhesség volt.)
3/15 A kérdező kommentje:
tehát nem méhenkívüli
de ha felszívódott akkor meg kéne jönnie nem?
meg a hcg mondjuk tudom hogy még 10napig is pozitiv de a hátrahajló méhem miatt nem lehet hogy azért nem találják még?
2013. jún. 28. 17:44
4/15 anonim válasza:
Nekem 7 hetesen a doki alig találta meg, aztán kiderült, hogy hátrahajló a méhem( az előző terhességemnél még nem volt hátrahajló). 3 héttel fiatalabbnak látta, nem volt szívhang, úgyhogy elmentem máshova, és ott aszámolásomnak megfelelő volt a kora és volt szívhang. Már mjdnem 6 hónapja meg is született:)
5/15 A kérdező kommentje:
nekem is hátrahajló már fiatalabb koromban is az volt azt mondták annyira hogy terhes sem lehetek,a védőnő meg azt mondta hogy a hátrahajló szülés után csak jobban az lesz
ebben bízok még én is hátha azért nem látják...
gratu a babához
2013. jún. 28. 18:00
6/15 anonim válasza:
En teljesen ugyanezt a szitut eltem meg, s mehen kivul volt. Nem vettek eszre... Mindezt Kanadaban. 10 hetesen en kertem ujra Uh-t, h tudjam mar vegre mi van, mert a ver szerint terhes voltam. Azonnal korhaz, mutet.
7/15 A kérdező kommentje:
a mensesed meg volt?
2013. jún. 28. 18:28
8/15 anonim válasza:
Méhen kívüli terhességkor sincsen mensi. Ugyan is akkor is szó van terhességről, csak a méh helyett a petevezetékbe tapad. Én nem fűzök hozzá sok reményt, hogy ebből még baba lesz, de ne legyen igazam. A hátra hajló méhed miatt valóban előfordulhat, hogy nem veszik észre. Mindenképpen nézesd meg magad más orvosokkal is, és ha senki sem talál látható terhességet akkor mindenképpen vizsgáltassad ki magad. Pozitív tesztet okozhat egy ciszta is, és még néhány más is. Minden képen utána kell járni, miért van még mindig HCG a szervezetedben. Ha nem szívódott fel rendesen akkor műteni kell (10-20 perces picike műtét). Ha esetleg méhen kívüli (biztosan látták volna) akkor szintén a minél előbbi műtét fog csak segíteni.
9/15 anonim válasza:
6-os vagyok. Nem volt mensesem illetve tobbszor ereztem es tapasztaltam, mintha meg akarna jonni, mintha kezdodne a verzes, de csak halvany szinu volt. Elottem szolonak igaza van mindenben, amiket leirt, minden valoban ugy van.
10/15 anonim válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de nekem a 8 hetes mehen kivulimet nem vettek eszre az egyik korhazban..... pedig barnaztam is, tipikus kavezacc szerut. Atmentem egy masik korhazba, ki se engedtek, azonnal mutottek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!