Lehetnek ezek terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt reggel pár csepp barna, tegnap délután pár csepp vér, ma is nagyon kicsi barna reggel, tegnapelőtt óta folyamatos hasszúrka, nyilallások, hol a jobb, hol a bal petefészkemnél, hol középen a méhemnél. A nyilallásokat néha még a derekamban is érzem. És ami a legfurcsább, hogy eddig menzesz előtt már több, mint egy héttel mindig minden hónapban nagyon-nagyon fájtak a melleim, most semmi fájdalmat nem érzek. Július 3-ára nem várom. Mit gondoltok?2013. jún. 28. 16:34
1/5 anonim válasza:
lehetnek, de nem biztos. ha terhes vagy, akkor még épp, hogy beágyazódott, még nem okozna ilyen igazi terhességi tüneteket. szerintem csak beképzeled ezeket, már bocsika.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, bár nem hiszem, hogy beképzelem. Főleg a mellfájdalom hiányát furcsállom, mert mindig nagyon fájt eddig és csak a menzesz első 1-2 napján múlt el. Most semmi egyelőre...
2013. jún. 28. 17:14
3/5 anonim válasza:
Sztem meg simán lehet a leírt a beágyazódás tünete.Én is megéreztem mindegyik gyereknél.Leghamarabb a nem várt napján tesztelj!Megy a drukk!Írd meg majd mi lett az eredmény!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a drukkot! :) Tegnap egy igen erős szúrást éreztem ismét a hasamban és utána, mikor wc-n voltam 3-4 csepp bordó színű vér jött. Aztán a szurkálás elmúlt, de ma a helyét felváltotta iszonyatos görcs... 4 nappal a nemvárt előtt... Ezt azért veszem jó jelnek (akármennyire is fáj), mert egyszer már volt egy terhességem (sajnos a baba nem maradt velünk) és akkor is így kezdődött, szörnyű görcsökkel, menzesz nélkül. Azt gondolom, befejeződhetett a beágyazódás és most már a méhemet érzem ennyire. Szóval ettől függetlenül szerda reggel fogok tesztelni, de már tűkön ülök... :)
2013. jún. 29. 14:39
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok,ne idegeskedj,az árt!Ha baba van,ott van úgyis!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!