Aki hétvégére nem várja hogy érzi magát? Valami tünet?
Nagyon sajnálom!Tényleg.Tudom mit érzel, én már elvesztettem egy 3 hónapos babát...de ne add fel, nem szabad negativan gondolkodni.Uj hónap, uj esély!
Drukkolok!!!
Minden jót!
Tegnap este volt egy kis vil.barna folt a bugyimon, majd reggelre vér, ami most már tiszta barna. Megőrülök ha megint előbb jön meg. Ez már kiborító. Vagy gondoljátok hogy beágyazódás?
A 2. csíkért gratula. :)
Köszönöm a jókivánságot, mikorra nem várod?
Pecsételő vérzés mellett még lehetsz babás.
Vasárnapra nem várom. Az a 25. nap lenne, mivel a ciklus.hu átlagosan 25 napra lőtt be! Gy.szedéskor persze 28 napos ciklusaim voltak, de mióta nem szedem (8 hónapja)..... Amúgy 9 napja voltam együtt a párommal.
Hétfő óta állandóan émelygek, így kelek, így fekszek. Beteg nem vagyok az tuti. Vélemény?
Nekem a 12. napon mutatta csak ki, azaz ma.Igazad van, várj még vele, lehet csak elkeserítene, pedig csak korai volt a tesztelés.
Sok sikert, drukkolok, hogy babás legyél!
Szia!
A 25. napomon én is - teszteltem.És ma, a 26. napon, igaz még halványan, de megjelent a 2 csik is mindkét teszten.Ne keseredj el, még nem megfelelő a hcg mennyisége a testedben.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!