A Jónás-naptár hozott valakinek sikert? Ha igen, hanyadik hónapban?
Ezen az oldalon kiválasztod a special chart, az első nyíl alól a lunal ...-ot. Aztán meg adod amai napot, aztán click.
Kedves kérdező és válaszolók, ha jól olvastam már mindenki megcsinálta az astro.com -on a saját Jónás naptárját, az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban; volt-e nálatok olyan hogy nem jelölt meg nemet de a férjeteknél/párotoknál megjelölt egy nemet - és lett belőle baba, akkor a férjeteknél megjelölt nem jött be?
Csak azért kérdem, mert nekünk már van egy kisfiúnk és most kislányt is szeretnénk, visszakerestem mindkettőnk Jónás naptárában és mindkettőnknek ugyanarra a hónapra napokra fiút írt annak idején, erre az évre is megnézve az aktív napjaink szintén egybe esnek a nemek is megegyeznek azzal az 1-2 különbséggel hogy neki minden hónapra ír biztosan nemet, nekem meg van olyan hónap hogy kérdőjel...Most júliusra nekem kérdéses neki fiú...
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!