Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazódási vérzés?...

Lehet beágyazódási vérzés? Lehet baba?

Figyelt kérdés

23.-án kellett volna megjönnie 29.-k napra,de nem jött!Ez egy csütörtöki nap,majd szombaton egy ujjbegynyi piros-bordó szerű vérzés és azóta semmi!Mellfeszülés van,de inkább reggel és este+enyhe alhasi görcsök,de ahogy jön úgy el is múlik!Nem értem!A teszt már kimutatná?

Soha nem szokott késni,max hamarabb megjönni!

2013. jún. 26. 14:43
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Ma voltam Uh-n!3 mmes a kicsi,van szivhangja és pénteken leszek 6 hetes :)))) Minden rendben van,a barnázás már elmúlt,nagyon jó ez a gyógyszer...bár a vizsgálat után volt egy kis barnázás megint,de visszatelefonáltam és azt mondták,hogy nyugodjak meg,teljesen normális,el fog múlni+meg is bolygatták egy picit a kicsit :) Nálad mi a helyzet????Még feküdni kell egy kicsit!!!Hát azzal nem lesz gond ;)

2013. júl. 10. 12:49
 32/35 anonim ***** válasza:
De jo ;) örülök nagyon neked ! Pihenjel amenyit csak birsz,az nemárthat. Nekem elmult az erös menzim,es nemsokara peteérésem lesz,alig varom.remelem összejön egy kis csoda <3 nekem iss
2013. júl. 10. 14:25
 33/35 A kérdező kommentje:

Hűha!Nagyon szurkolunk Neked mind a ketten ;)

Mikor lesz pontosan??

Nagyon drukkolok :)))))

Irjál majd mindenképpen!!!

2013. júl. 11. 12:39
 34/35 anonim ***** válasza:
Szia :) 17én lesz peteérésem,de mar 13an probalkozunk. :))) jujjj alig varom,elsö terhessegem is harom honap utàn jött ösze,hat meglassuk most hogyan alakul " mikor megy vissza dokihoz????
2013. júl. 11. 12:54
 35/35 A kérdező kommentje:

Majd csak 29.-én....addig pihi van!!

Hát akkor hajrá :) Adjatok bele apait-anyait :DDD

2013. júl. 11. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!