Lehet beágyazódási vérzés? Lehet baba?
23.-án kellett volna megjönnie 29.-k napra,de nem jött!Ez egy csütörtöki nap,majd szombaton egy ujjbegynyi piros-bordó szerű vérzés és azóta semmi!Mellfeszülés van,de inkább reggel és este+enyhe alhasi görcsök,de ahogy jön úgy el is múlik!Nem értem!A teszt már kimutatná?
Soha nem szokott késni,max hamarabb megjönni!
Halihó!Szombaton csináltam még1 tesztet és az is pozitiv lett :)
Ma voltam dokinál,mert egy nagyon kevés vérzés lépett fel meg is ijedtünk...de azt mondta,hogy ez még belefér!
Hüvelyi UH-n látta a 7 mm-es petezsákot,de jelenleg még üres...:( Azt mondta a doki,hogy korai még!Várni kel 1-2 hetet!Addig türelem!Na ez az ami nagyon nehéz...:(
Ne izgulj,minden rendben lesz :)
1 het mulva mar lakoja is lesz :)
Gratulálok !!!
2es voltam,amúgy én 25én teszteltem pozit,nekem egyből volt barnázásom pár napig,kaptam rá utrot és most 2 napja elmúlt.
Neked elmmúlt már? Mondta a doki,hogy miért van?
Sziasztok!Hát el sem fogjátok hinni,hogy mi történt...ugye voltam dokinál a vérzés miatt...majd átváltott barnázásba!Igy elmentem kedden az SZTK-ba,ahol azt mondták,hogy 11 mm-es a petezsák és hogy üres,ezért meg kell szakitani a terhességet!!Nagyon kiborultam,egész este csak sirtam:( Aztán felhivtam az egyik ismerősömet,aki csinált egy újabb Uh-t és 10 mmes petezsákot látott és egy 0,6 mm-es embriót!!Ha vissza tartottam a lélegzetemet,akkor kinagyitva lehetett látni,ahogy pulzál!Csak még annyira kicsi,hogy még nem lehet hallani!Szerintetek???A barnázásomra kaptam Utrogestan-t ebből már 5 kúpon túl is vagyok és alig van már barnázásom!Szerintetek?Soha többet SZTK-ba...már mészárszékre küldtek volna!!!Jövő7en UH kontroll,remélem minden rendben lesz,addig is szigorú fekvés!!!
Tesztekkel,mensikkel ki hogy áll??? :)))
Úristen!
Ilyen korai terhességnél még várni kellene,nem egyből műtétre küldeni a kismamát!!!
Nagyon jól tetted,hogy nem hagytad magad! Még csak most leszel majd 6 hetes ha jól számolom! ezek nem normálisak!
nemsokára lesz szívhang is :) Vigyázz magatokra és ne aggódj,minden rendben lesz!
Sajnálom :(
Az a fránya mensi...:(
De ne add fel!Ha igy már pontosabban be tudod lőni hogy mikor van a peteérésed,akkor jó esélyekkel indulsz ;)
Ezen a héten megyek UH-ra!!!Nagyon izgulok,hogy nőtt-e azóta és hogy van-e szivhang...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!