Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet beágyazódási vérzés?...

Lehet beágyazódási vérzés? Lehet baba?

Figyelt kérdés

23.-án kellett volna megjönnie 29.-k napra,de nem jött!Ez egy csütörtöki nap,majd szombaton egy ujjbegynyi piros-bordó szerű vérzés és azóta semmi!Mellfeszülés van,de inkább reggel és este+enyhe alhasi görcsök,de ahogy jön úgy el is múlik!Nem értem!A teszt már kimutatná?

Soha nem szokott késni,max hamarabb megjönni!

2013. jún. 26. 14:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Gratulalok! Boldog babavarast :)

Remelem reggel en is pozitivat tesztelek majd.

2013. jún. 27. 22:18
 12/35 anonim ***** válasza:
Gratulàlok, ésénis reggel tesztelek :)
2013. jún. 27. 22:24
 13/35 A kérdező kommentje:
Irjatok Csajok mindenképpen légyszi!!!!
2013. jún. 27. 22:25
 14/35 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos negativ lett :( habar csodara vartam hisz egy honapja vetéltem el... Hét hetesen. Szoval remelem köverkezö honapba mar összejön :)
2013. jún. 28. 05:45
 15/35 A kérdező kommentje:

Sajnálom :(((

Én nem fogok neked ilyeneket irni,hogy majd következő hónapban sikerül...tudod te az,hogy biztos úgy lesz :)!Én csak 1et kérnék...soha ne add fel!

Küzdj az álmaidért,hogy családod lehessen!

Higgy magadban,senkire ne hallgass,csak a szivedre :)

Anya leszel Te is meglásd :) Biztos vagyok benne,ha kiválaszt a pindurka fentről,csodálatos Anya leszel :))

2013. jún. 28. 06:16
 16/35 anonim ***** válasza:

nekem is negativ :(

Csak akkor azt nem ertem mert nem jott meg meg...

2013. jún. 28. 07:56
 17/35 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm dràga kérdezö :) nagyon aranyos vagy! Sajnalom masik valaszolo hogy neked is negativ lett... Ez az hogy énse értem lehet hamar csinaltuk meg... Nekem edig màma nagyon fajt a bimbòm pedig.. Ha nemjön meg csinaljunk jövöhéten mégegyet :) igaz vetéles utàn vagyok,de tudom ez tud csak segiteni hogy jobb legyen.
2013. jún. 28. 15:21
 18/35 anonim ***** válasza:

Sajnalom,hogy elment az elozo baba :(

Lehet tenyleg koran csinaltuk,amig nem jon meg addig van remeny :)

Ha keddig nem jon meg,akkor tesztelek ujra,mert vegul is meg csak tegnap ota kesik.

Remelem neked is pozi lesz a kovetkezo tesztelesnel,ahogy a kerdezonek,de ha nem,akkor se keseredj el.Uj honap,uj eselyek :)

2013. jún. 28. 21:53
 19/35 A kérdező kommentje:

1 napja késik???Hohoho...akkor nincs még veszve a dolog :)))

Csinálj 1et mondjuk hétfőn,ha addig nem jön meg!!Lehet,hogy tényleg hamar csináltátok!

2013. jún. 29. 13:02
 20/35 A kérdező kommentje:

Furmanova!Fájt a bimbód?Most már elmúlt?De akkor még nem jött meg neked sem ugyi?Szerintem ismételd meg Te is mégegyszer,lehet,hogy még nem termelődött annyi HCG!

Én is rápisilek még1 tesztre,tuti ami tuti!De ha már 1 kimutatta,akkor az nem tévedhet,ugye nem?Kedden doki :)

2013. jún. 29. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!