Lehet beágyazódási vérzés? Lehet baba?
23.-án kellett volna megjönnie 29.-k napra,de nem jött!Ez egy csütörtöki nap,majd szombaton egy ujjbegynyi piros-bordó szerű vérzés és azóta semmi!Mellfeszülés van,de inkább reggel és este+enyhe alhasi görcsök,de ahogy jön úgy el is múlik!Nem értem!A teszt már kimutatná?
Soha nem szokott késni,max hamarabb megjönni!
Gratulalok! Boldog babavarast :)
Remelem reggel en is pozitivat tesztelek majd.
Sajnálom :(((
Én nem fogok neked ilyeneket irni,hogy majd következő hónapban sikerül...tudod te az,hogy biztos úgy lesz :)!Én csak 1et kérnék...soha ne add fel!
Küzdj az álmaidért,hogy családod lehessen!
Higgy magadban,senkire ne hallgass,csak a szivedre :)
Anya leszel Te is meglásd :) Biztos vagyok benne,ha kiválaszt a pindurka fentről,csodálatos Anya leszel :))
nekem is negativ :(
Csak akkor azt nem ertem mert nem jott meg meg...
Sajnalom,hogy elment az elozo baba :(
Lehet tenyleg koran csinaltuk,amig nem jon meg addig van remeny :)
Ha keddig nem jon meg,akkor tesztelek ujra,mert vegul is meg csak tegnap ota kesik.
Remelem neked is pozi lesz a kovetkezo tesztelesnel,ahogy a kerdezonek,de ha nem,akkor se keseredj el.Uj honap,uj eselyek :)
1 napja késik???Hohoho...akkor nincs még veszve a dolog :)))
Csinálj 1et mondjuk hétfőn,ha addig nem jön meg!!Lehet,hogy tényleg hamar csináltátok!
Furmanova!Fájt a bimbód?Most már elmúlt?De akkor még nem jött meg neked sem ugyi?Szerintem ismételd meg Te is mégegyszer,lehet,hogy még nem termelődött annyi HCG!
Én is rápisilek még1 tesztre,tuti ami tuti!De ha már 1 kimutatta,akkor az nem tévedhet,ugye nem?Kedden doki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!