Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap kéne megjönnie. Tegnap...

Holnap kéne megjönnie. Tegnap óta hányingerem van. Mensi elött is lehet ez baba miatt?

Figyelt kérdés
Már van egy kislányom,akkor is nagyon émelyegtem,szagundorom voltDe csak 1hét késés után.Most nem tervezünk még tesot,de van esélye,hogy baba van:)Tegnap kezdödött,enni is alig bírok,egszer szédültem meg.Fáj a fejem és nagyon álmos vagyok.Lehet,hogy csak az időjárás,vagy ez hü..eség!

2013. jún. 25. 21:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak gyözzem kivárni......Lekésöbb vasárnap reggelig várok,aztán ujra.Van mikor úgy érzem,hogy na most tutira megjön....de aztán eddig semmi.Ma mégcsak most jött rám egy kis hányinger,miközben ebédeltem volna.Félek picit,örülnék neki,közben meg nem mostanra terveztük még.De azt sem lehet mondani,hogy 1oo% osan védekeztünk.......Így nem lenne okunk meglepödni sem!
2013. jún. 27. 13:25
 12/13 A kérdező kommentje:
du.5 fele elkeztem barnázni,ami rám nem jellemző,de estére beált olyanra mint nekem már az elején szokott....Szóval megjött.Baba biztos nincs :) :( Viszont a melleim nagyon fájnak,és kő kemények......3 hónapja kezdtem fogyozni,nem drasztikusan,de jól megy végre.Pont most értem el a -10kilót......Férjem szerint a fogyás zavart be.Lehetne ettől egy kis hormon zavarom?A mensim csak 1napot csúszott ami máskor is előfordult,csak ez a hányinger és a cicim(soha nem veszem a cicimen észre,hogy jönne a havim,nekem ők nem szoktak jelezni).
2013. jún. 27. 22:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen,nekunk elso baba lenne.Ez a 3. honapunk.

Majd ha kistesot szeretnetek kivanum,hogy hamar osszejojjon :)

2013. jún. 27. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!