Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap kéne megjönnie. Tegnap...

Holnap kéne megjönnie. Tegnap óta hányingerem van. Mensi elött is lehet ez baba miatt?

Figyelt kérdés
Már van egy kislányom,akkor is nagyon émelyegtem,szagundorom voltDe csak 1hét késés után.Most nem tervezünk még tesot,de van esélye,hogy baba van:)Tegnap kezdödött,enni is alig bírok,egszer szédültem meg.Fáj a fejem és nagyon álmos vagyok.Lehet,hogy csak az időjárás,vagy ez hü..eség!

2013. jún. 25. 21:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja,és annyira nem fáj a fejem,hogy hányingerem legyen tőle.Most sem fáj,mégis gomboc van a torkomban.
2013. jún. 25. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem hamarabb jelentkezett a hányinger-hányás minthogy meg kellett volna jönnie
2013. jún. 25. 21:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Én már a kimaradt meni előtt egy héttel folyamatosan rosszul voltam
2013. jún. 25. 21:58
 4/13 sarah23 ***** válasza:
csinálj 1 tesztet és kiderül:)
2013. jún. 25. 22:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Azp
2013. jún. 26. 09:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Az éjjel mintha picit görcsölt volna a hasam,de reggelre eddig még nem jött meg.Viszon mikor kinyitottam a hűtőt fordult egyett a gyomrom.Még várok,és délután veszünk egy tesztet.
2013. jún. 26. 09:20
 7/13 anonim ***** válasza:

En is ugyan igy vagyok,mint te :)

Holnap kene megjonnie, a fejem tobb,mint 1 hete faj,faradt vagyok,faj a derekam,mondjuk szagundorom nincs,viszont hanyingerem az elegge.

Majd ird meg,ha esetleg tesztelsz,hogy mi lett az eredmenye :)

2013. jún. 26. 11:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Persze majd megirom.Ha délutánig nem jön meg akkor még ma csinálok,mert igy rossz......Ha van baba akkor talán már mutatja is..Nektek első baba lenne?
2013. jún. 26. 11:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Délutáni tesztem negativ lett.Elvileg ma kellet volna megjönnie,max 1-2 nap késés szokot lenni néha.A hasam is elkezdett görcsölni erősebben,azt hittem,hogy meg is jönn estére.Most már enyhült....Viszont fürdésnél felfigyeltem arra,hogy a melbimbom környéke sötétebb,és kicsit érzékenyek a melleim.Hányingerem is van még.36,5ös hőm volt,de ezt is délután mértem(kislányommal 37 és 37,2 között volt mikor kiderült,hogy kismama vagyok,ez egész nap ennyi volt nem csak reggel).Szóval vagy a hormonjaim szórakoznak velem valamiért vagy korai volt a teszt.90százalékra éreztem,hogy babánk lesz,de a teszt elbizonytalanított......
2013. jún. 26. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
varj par napot es ha nem jon meg,akkor tesztelj ujra.
2013. jún. 27. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!