Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napok óta hányingerem van....

Napok óta hányingerem van. Lehet baba?

Figyelt kérdés

Vasárnap óta hányingerem van. Vasárnap még csak este jelentkezett. Az utána lévő napokban úgy, hogy reggel mikor felkeltem nem volt semmi bajom, aztán úgy rá fél órára mindig hányingerem lett, és egész nap tart.

Csütörtökön jött meg a menstruációm, tegnap múlt el.

A párommal november 26-án voltunk együtt, utána november 28-án. Az utolsó aktus után 29-én reggel jött meg. (csütörtök). Semmiképp ne gondoljak picire?

(Tesztet holnap veszek, csak kíváncsi vagyok mások meglátásaira)

2012. dec. 4. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
ha csütörtökön meg jött és tegnap elmúlt akkor nem vagy terhes
2012. dec. 4. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,hogy menses előtt 1-3nappal teherbeestél,mert addigra már nincs peteérés.Menses is okozhat hányingert.De szerintem ha rendesen megjött és ugyanúgy mint általában, akkor nincs baba szerintem...
2012. dec. 4. 20:57
 3/3 anonim válasza:
Sajnos valószínű, hogy most nem sikerült... A hányinger amúgy is a terhesség 6. hetétől jellemző inkább (bár persze mindenre van ellenkező példa is). Inkább engedd el, hogy ez egy pici, maximum kellemes meglepetés ér.:) Drukkolok, hogy hamar összejöjjön a baba!:)
2012. dec. 5. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!